ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Για κάτι άλλο "καίγεται" ο Μαρτίνς, όχι για μεταγραφές!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δεν θέλει να ξαναδεί το Σάββατο (19/1, 17:15) στους "Ζωσιμάδες" και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το έργο που είχε δει σε Πηγάδια και "Γεντί Κουλέ" απέναντι σε Ξάνθη κι ΟΦΗ αντίστοιχα.

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φέρει τον Ζιλ Ντίας από τη Μονακό (μέσω Νότιγχαμ) και το "μπακ απ" του Ανδρέα Γιαννιώτη, ο Πέδρο Μαρτίνς "καίγεται" για κάτι άλλο. Κι αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το ματς του Σαββάτου (19/1, 17:15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες".

Το γεγονός ότι έβαλε κατά κάποιο τρόπο "χέρι" στους παίκτες του για τη χαλαρότητα που είδε στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ήταν κατά κάποιο τρόπο και ένα "καμπανάκι" ενόψει Ιωαννίνων.

Ο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές του εδώ και καιρό να κλείσουν τα αφτιά τους στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται, πώς κάθε παιχνίδι είναι «τελικός» και ότι δεν θα πρέπει να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εώς έναν βαθμό έχει κάποιες ομοιότητες με την Ξάνθη και με τον ΟΦΗ. "Καίγεται" για βαθμούς! Ο ΟΦΗ προερχόταν από δύο εντός έδρας ήττες με ΠΑΟΚ (0-3) και ΑΕΚ (1-3) και μπήκε με άλλον αέρα στο ματς με τον Ολυμπιακό, κερδίζοντάς τον τελικά με 1-0.

Η δε Ξάνθη επίσης προερχόταν από δύο κολλητές ήττες από τον ΠΑΟΚ (0-2) και από την ΑΕΚ (0-2). Κόντρα στον Ολυμπιακό χρησιμοποίησε όλα τα όπλα της για να "τσιμπήσει" έναν βαθμό. Και τώρα λοιπόν ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε δύσκολη θέση. "Λαϊκά δικαστήρια" από τον κόσμο, ένα τεταμένο κλίμα και η αναζήτηση βαθμών εδώ και τώρα συνθέτουν το σκηνικό στην ηπειρωτική πόλη.

Ο Μαρτίνς λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά ότι η αποστολή του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και για αυτό το λόγο προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό των παικτών τα περί Ζιλ Ντίας, Ντοναρούμα, Γιακούποβιτς, Λοντίγκιν κ.ο.κ.

Όσο για τα πλάνα του; Πρώτα απ’ όλα την Παρασκευή (18/1) θα ξεκαθαρίσει η παρουσία του Τοροσίδη στην αποστολή, μιας και χθες για προληπτικούς λόγους δεν έκανε προπόνηση. Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να επιλέξει την ενδεκάδα της Λιβαδειάς. Δηλαδή Σα, Ομάρ, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρη, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλο και Γκερέρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ