Το θερμό χειροκρότημα φίλων του Ολυμπιακού περίμενε την αποστολή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Πολλά χαμόγελα και ικανοποίηση για το μεγάλο "διπλό" στην Τούμπα (VIDEO).

Περίσσευαν τα χαμόγελα στην άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού από τη Θεσσαλονίκη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 12.45 μετά τα μεσάνυχτα. Παρά την κούραση από το πολύ απαιτητικό παιχνίδι, το δεύτερο μέσα σε διάστημα τριών ημερών, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έκρυβαν την χαρά τους για το άλμα τίτλου που έκαναν μέσα στην καυτή έδρα του ΠΑΟΚ.

ADVERTISING

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και μερικοί οπαδοί του Ολυμπιακού που παρά το προχωρημένο της ώρας, χειροκρότησαν και επευφήμησαν τους νικητές της Τούμπας για τη σημαντική τους επιτυχία στη μάχη του τίτλου. Κάποιοι από αυτούς σταμάτησαν ορισμένους παίκτες, όπως τον Ραντζέλοβιτς, τον Σεμέδο και τον Τσιμίκα, προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί τους, μετά από ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που επιτρέπει στην ομάδα να μπει με σημαντικό προβάδισμα στα Play Off.

Μετρημένος και ήρεμος βγήκε από την αίθουσα αφίξεων ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ ο Ματιέ Βαλμπουενά "απάντησε" στις ιαχές των συγκεντρωμένων οπαδών με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ"

ADVERTISING

Inline ImageInline ImageInline ImageInline ImageInline Image

Δείτε το βίντεο του Sport24.gr από την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού: