ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η... άτιμη μπάλα στα δύο παιχνίδια με τη Λαμία

Ολυμπιακός: Η... άτιμη μπάλα στα δύο παιχνίδια με τη Λαμία

Τον Φεβρουάριο ο Ολυμπιακός με 28 τελικές ηττήθηκε/αποκλείστηκε από την Λαμία στο Φάληρο, αλλά 54 μέρες μετά σημείωσε 3 γκολ με 4 τελικές, ενώ ο Φορτούνης που είχε χάσει τότε το πέναλτι, σκόραρε με φάουλ.

Ένα από τα παιχνίδια που πόνεσαν τον φετινό Ολυμπιακό ήταν αυτός με τη Λαμία στις 28 Φεβρουαρίου, το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Μετά το 3-3 στη Φθιώτιδα, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον πρώτο λόγο για να περάσουν στα ημιτελικά, αλλά η αναμέτρηση κύλησε... εφιαλτικά.

Η Λαμία νίκησε 1-0 με το γκολ του Τομάς στο 52' και σόκαρε τον Ολυμπιακό, προκαλώντας βαθύ προβληματισμό και απογοήτευση, καθώς η ομάδα έμεινε για δεύτερη διαδοχική σεζόν χωρίς τίτλο. Θα θυμάστε ότι σε εκείνη την αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η εστία του... ήρωα Σαράνοβ με τις 19 αποκρούσεις έμεινε απαραβίαστη μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη. Η στατιστική απεικόνιση του αγώνα ήταν όλα τα λεφτά. Οι γηπεδούχοι είχαν κάνει 28 τελικές, οι 18 προς την εστία, αλλά γκολ δεν μπήκε ποτέ. Η Λαμία βρήκε δίχτυα στη μία και μοναδική της τελική.

Τα highlights του αγώνα Κυπέλλου:

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ολυμπιακός: Η... άτιμη μπάλα στα δύο παιχνίδια με τη Λαμία

Ένα μήνα και 24 μέρες μετά οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στο ΔΑΚ της Λαμίας, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Super League. Διαιτητής ήταν πάλι ο Κομίνης. Στα γκολπόστ του Ολυμπιακού κάθισε και πάλι ο Λοντίγκιν, που έχει κάνει μόλις δύο συμμετοχές με τους "ερυθρόλευκους", και τις δύο με τη Λαμία. Στην κορυφή της γραμμής κρούσης εκ νέου ο Σολδάνο, που δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ομοιότητες, αλλά και μια μεγάλη διαφορά. Ότι στον αγώνα του πρωταθλήματος οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν τρία γκολ σε τέσσερις τελικές προς την εστία (συνολικά οι Πειραιώτες έκαναν πέντε τελικές και νίκησαν 1-3). Στον αγώνα του Φαλήρου ο Φορτούνης έχασε πέναλτι και στη Λαμία σκόραρε με φάουλ! Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του το σύνολο του Μαρτίνς είχε την ουσία και εξασφάλισε τη 15η νίκη στα τελευταία 16 παιχνίδια, αλλά και ένατη διαδοχική.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ολυμπιακός: Η... άτιμη μπάλα στα δύο παιχνίδια με τη Λαμία

Τα highlights του αγώνα πρωταθλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Δεύτερη φορά χάνει το πρωτάθλημα, έχοντας πάνω από 70 βαθμούς
Χωρίς τρόπαιο οι αιώνιοι για δυο σερί σεζόν έπειτα από 40 χρόνια!
Λαμία - Ολυμπιακός 1-3: Το... βιολί τους οι "ερυθρόλευκοι"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ