ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η φωτογραφία Φορτούνη με Ομπενάουερ στη Μύκονο

Ολυμπιακός: Η φωτογραφία Φορτούνη με Ομπενάουερ στη Μύκονο

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, δημοσίευσε φωτογραφία με τον Γερμανό αθλητικό επιστήμονα, Γιανίκ Ομπενάουερ, από τη Μύκονο όπου γυμνάζεται ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάσατε το πρωί του Σαββάτου (15/6) ότι ο Κώστας Φορτούνης ταξίδεψε στη Μύκονο, όπως άλλωστε είχατε ακούσει πρώτοι την Παρασκευή (14/6) στην εκπομπή "Το δέκα το κακό" στον Sport24 Radio 103.3 από τον Παντελή Διαμαντόπουλο. Εκεί για μια εβδομάδα θα δουλέψει για δεύτερο διαδοχικό καλοκαίρι δίπλα στον Γερμανό αθλητικό επιστήμονα, Γιανίκ Ομπενάουερ, και με ακόμα τέσσερις Έλληνες παίκτες.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δημοσίευσε φωτογραφία ως Instagram story στον προσωπικό του λογαριασμό με τον Γιανίκ Ομπενάουερ.

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Κώστας Φορτούνης ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα ατομικής προπόνησης με τον Γερμανό στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά και η δουλειά αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευεργετική, καθώς ο 27χρονος έκανε 43 συμμετοχές, σημείωσε 17 γκολ και ήταν σταθερά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων.

Ο Θεσσαλός κατέλυσε σε βίλα στο νησί των ανέμων με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιαννιώτα και Κώστα Σταφυλίδη κι επί μία εβδομάδα θα βάλουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Οι προπονήσεις καθημερινά θα είναι τριπλές. Πρωί, μεσημέρι και απόγευμα.

Ολυμπιακός: Η φωτογραφία Φορτούνη με Ομπενάουερ στη Μύκονο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κώστας Φορτούνης: Έτσι μεταμόρφωσε το σώμα του ο γυμναστής των σταρ
Ολυμπιακός: Στη Μύκονο για προετοιμασία ο Φορτούνης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ