ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ημερομηνία της ρεβάνς με τη Γουλβς άρεσε στον Μαρτίνς

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ορισμός της ρεβάνς με τη Γουλβς στις 5 ή 6 Αυγούστου άρεσε στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξέρει πως η ομάδα του δεν θα έχει μεγάλη αποχή από το ρυθμό της πριν από το σπουδαίο ευρωπαϊκό ματς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο μυαλό του όλο αυτό το διάστημα, έχει τη ρεβάνς με τους Γουλβς. Κακά τα ψέματα, για τον Πορτογάλο προπονητή είναι ένα ξεχωριστό κίνητρο. Βλέπει ότι η ομάδα του στέκεται καλά, συνεχίζει το αήττητο στο πρωτάθλημα, θέλει να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά πάντα στο μυαλό του είναι η Ευρώπη.

Όλο αυτό το διάστημα, στο τεχνικό τιμ είχαν μια αίσθηση ότι θα πήγαινε για μέσα Αυγούστου η ρεβάνς με τους Άγγλους. Ο επαναληπτικός του 1-1 στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη. Αυτό πρόκυπτε από αρκετές πηγές, ωστόσο η UEFA έδωσε τη λύση και λέει 5 ή 6 Αυγούστου. Οριστικά.

Η πρώτη αντίδραση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, είναι το « καλύτερα…». Η ομάδα ήδη έχει δώσει δύο ματς από τα δέκα των playoffs. Την Τετάρτη (24/6) έχει τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και μέσα στον Ιούλιο θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της. Το ελληνικό καλεντάρι, έδειχνε τελικό Κυπέλλου 24 Ιουλίου και λίγες ημέρες νωρίτερα να τελείωναν και τα playoffs. Με ματς για το Europa League στα μέσα Αυγούστου, η ομάδα θα χρειαζόταν να… καθίσει άλλες είκοσι ημέρες και να μην έχει ολοκληρώσει τη σεζόν της.

Τώρα, ήρθε ο ορισμός από την UEFA και στον Μαρτίνς η ημερομηνία (5 ή 6 Αυγούστου) αρέσει. Ξέρει πως θα έχει πιο καλά την ομάδα του, θα είναι πιο κοντά σε επίσημο αγώνα, δεν θα έχει μεγάλη αποχή από το ρυθμό της. Ήταν κάτι που υποδέχθηκε με καλό τρόπο και φυσικά με τους συνεργάτες του, θα προχωρήσουν και στην ανάλογη τροποποίηση του προπονητικού προγράμματος.

Ο Μαρτίνς το κεφάλαιο Ευρώπη το πιστεύει πολύ. Ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να αποκλείσει τους Γουλβς και να μπει στο Final-8 που θα διεξαχθεί, όπως ανακοινώθηκε. Το βλέπει ως μια ευκαιρία για την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Μπορεί να μην το… φωνάζει, να μην το κάνει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, αλλά όσοι τον ζουν καθημερινά, γνωρίζουν πως η Ευρώπη είναι ένα ξεχωριστό κίνητρο γι’ αυτόν και την ομάδα του. Σκοπός τους έτσι, είναι να το δείξουν και μέσα στα γήπεδα, περιμένοντας πλέον να μάθουν σε ποιο θα αγωνιστούν με τους Γουλβς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουλβς - Ολυμπιακός: Στις 5 ή 6 Αυγούστου η ρεβάνς στο "Μολινό" ή τη Γερμανία
Ολυμπιακός: Δηλώνει νέα λίστα με τρεις προσθήκες ενόψει Γουλβς
H UEFA αποφασίζει τον Ιούλιο για κόσμο σε Champions και Europa League
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ