ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Ιντερνασιονάλ ζήτησε 5.000.000 € για Μολέντο

Ολυμπιακός: Η Ιντερνασιονάλ ζήτησε 5.000.000 € για Μολέντο

Ο Ολυμπιακός αναζητά στόπερ - προσωπικότητα, προ 20 ημερών έκανε κρούση στην Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέντο και η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε ζήτησε 5.000.000 € για την παραχώρηση του 31χρονου.

Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό εκτός από την παραμονή του Ζοζέ Σα είναι να κλείσει έμπειρο στόπερ - προσωπικότητα, όπως άλλωστε είχατε διαβάσει στις αρχές Απριλίου και μέσα από τη στήλη " 24ο Ευαγγέλιο". Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και η σχετική προεργασία έχει ξεκινήσει. Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, εντάσσεται η προ 20ημέρου κίνηση της ΠΑΕ να κάνει κρούση στην Ιντερνασιονάλ για τα... μάτια του Ροντρίγκο Μολέντο!

Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό των αξιωματούχων του Ολυμπιακού. Το όνομά του βρισκόταν στην "ερυθρόλευκη" λίστα από τον καιρό ακόμα που ο 31χρονος πια κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στο "τριφύλλι". Οι Πειραιώτες λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, "χτύπησαν την πόρτα" του κλαμπ από το Πόρτο Αλέγκρε και η απάντησή τους ήταν η εξής: "Ο Μολέντο παραχωρείται με 5.000.000 €".

Αναμφίβολα, τα χρήματα που ζητά η τρίτη δύναμη του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου (στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε η Ιντερνασιονάλ κατέκτησε την 3η θέση, πίσω από Παλμέιρας και Φλαμένγκο) δεν είναι λίγα. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2021 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 26 συμμετοχές με τη βραζιλιάνικη ομάδα (σημείωσε και δύο γκολ). Στο φετινό Copa Libertadores ο Μολέντο έχει αγωνιστεί σε τέσσερα 90λεπτα.

Ο Μολέντο, σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί η Ιντερνασιονάλ, η οποία ζητά το διόλου ευκαταφρόνητο για τα ελληνικά δεδομένα ποσό. Ο ύψους 1.88 στόπερ πρωτοήρθε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2016 για τον Παναθηναϊκό και έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-2018. Με τους "πράσινους" έκανε 65 συμμετοχές και αποτέλεσε έναν εκ των καλύτερων σέντερ μπακ που έπαιξαν αυτό το διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους Βραζιλιάνους για τον Μολέντο, ο οποίος έχει πολλές αδυναμίες στα γραφεία της "Πλατεία Αλεξάνδρας". Το Sport24.gr σας είχε αναλύσει προ ημερών τα δεδομένα για το κέντρο άμυνας των Πειραιωτών της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, για τους 9+1 στόπερ που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ και για τους άλλους δύο που αναζητώνται, τον έναν που θα πάρει φανέλα βασικού και τον δεύτερο που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Έχει εννέα στόπερ και ψάχνει στόπερ
Ολυμπιακός: Οι έξι των 90.000.000 €!
"Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό; Καμία έκπληξη"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ