ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η "κόντρα" Κασάμι με Καφού

Ολυμπιακός: Η "κόντρα" Κασάμι με Καφού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αναλύει πώς η περίπτωση του πρώην "ερυθρόλευκου" Παϊτίμ Κασάμι, που έφυγε από τη Σιόν, μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του Καφού στον Ολυμπιακό.

Γενέθλια είχαν την Κυριακή 5 Απριλίου οι δύο μέσοι του Ολυμπιακού, Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε. Ο πρώτος έκλεισε τα 27, ο δεύτερος τα 29, δέχθηκαν τις ευχές συμπαικτών, φίλων και θαυμαστών. Συνεχίζουν τις προπονήσεις στο σπίτι, περιμένοντας και αυτοί τα νέα για την επιστροφή στη δράση. Όταν και αν.

Οι δύο χαφ, φέτος σήκωσαν βαρύ φορτίο, έχοντας βέβαια για άξιο συμπαραστάτη τον Καμαρά. Σε αυτούς τους τρεις στηρίχθηκε ο Μαρτίνς, ειδικά όταν κλήθηκε να βάλει το 4-3-3 στο μυαλό του και να το εφαρμόσει σε αρκετά ματς.

Με τον Γκιλιέρμε, αναμένεται η συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του. Ο Μπουχαλάκης μένει εδώ, ενώ ο Καμαρά είναι αυτός που θα απασχολήσει όπως φαίνεται το μεταγραφικό μέτωπο.

Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχει και ένας άλλος χαφ που θα προστεθεί. Το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι παίζει εδώ και αρκετό καιρό. Είναι στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους» και θα ήθελε να έρθει… χθες στην ομάδα. Διαφώνησε με τη Σιόν για μείωση των αποδοχών του, το συμβόλαιό του άλλωστε έληγε το καλοκαίρι και θα μας απασχολήσει λογικά το επόμενο διάστημα.

Ουσιαστικά, κάπως έτσι κολλάει και το όλο θέμα που προκύπτει με τον Καφού. Ο Πορτογάλος χαφ ήρθε τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ως μια εξτρά λύση στη μεσαία γραμμή. Ο 27χρονος χαφ ωστόσο, έπαιξε δύο ματς. Ένα στη Λαμία για το Κύπελλο βασικός και άλλα 28 λεπτά ως αλλαγή με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Δύο ώρες χρόνου δηλαδή, είχε βέβαια να αντιμετωπίσει και ένα μικροτραυματισμό που τον πήγε πιο πίσω.

Πριν λίγες ημέρες, σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας είδαμε το όνομά του για τον Άρη. Δύσκολο πολύ φαίνεται, δεν είναι και μικρό το συμβόλαιο που έχει ο Πορτογάλος μέσος. Παίζει, όμως και το σενάριο της επιστροφής του στην πατρίδα του. Η Γκιμαράες φέρεται να τον καλοβλέπει, κι άλλοι σύλλογοι θα ενδιαφερθούν.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφασίσει να προχωρήσει με τον Κασάμι, εννοείται πως το μέλλον του Καφού θα είναι δύσκολο. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για οριστικές αποφάσεις, άλλωστε όπως σε κάθε θέση, έτσι και εδώ, στους μέσους, ρόλο θα παίξουν και οι «καραμπόλες» που μπορούν να γίνουν. Γιατί έχει διαφορά να είναι εδώ του χρόνου Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά και άλλο ο Ολυμπιακός να αναζητεί παίκτη για τη θέση ενός εκ των τριών.

Πάντως πολλοί πιστεύουν πως ο Κασάμι έχει περισσότερες πιθανότητες σε σύγκριση με τον Καφού, για να είναι την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Για να δούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Τρεις θέσεις κλειδιά για το αύριο
Μπα: "Όλα μας λείπουν, αλλά η υγεία πάνω από όλα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ