ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Μπόκα Τζούνιορς τσεκάρει Σολδάνο!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φράνκο Σολδάνο δυσκολεύεται να βρει χώρο στην επίθεση του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα όμως φαίνεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπόκα Τζούνιορς σύμφωνα με αργεντίνικο ΜΜΕ.

Τον περασμένο Ιανουάριο αποκτήθηκε για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Ολυμπιακού, με πολλούς να κάνουν λόγο για μία σημαντική κίνηση των Πειραιωτών για το παρόν και το μέλλον τους, όμως ο Φράνκο Σολδάνο δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Λίγες συμμετοχές (6 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) και μόλις ένα γκολ (στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Λαμία) είναι ο μέχρι στιγμής ο απολογισμός για τον Αργεντινό φορ, με τον πρώην παίκτη της Ουνιόν να έχει φτάσει πλέον στο σημείο να είναι τέταρτος στο rotation όσον αφορα στους επιθετικούς πίσω από τους Ελ Αραμπί, Γκερέρο και Ντουρμισάι.

Όλα αυτά πάντως δεν φαίνεται να επηρεάζουν την Μπόκα Τζούνιορς, με την φιναλίστ του περυσινού τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες να εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον 24χρονο επιθετικό σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αργεντίνικης ιστοσελίδας "TΝΤ Sports".

"O Φράνκο Σολδάνο είναι είναι ένα όνομα που έχει στη λίστα της η Μπόκα. Αρέσει στον προπονητή της Γκουστάβο Αλφάρο και το απόγευμα της Τετάρτης θα καλέσουν τον εκπρόσωπό του", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, που βάζει τον Σολδάνο στο μεταγραφικό κάδρο των "χεϊνέζες".

Μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον για τον Φράνκο Σολδάνο από πλευράς Μπόκα Τζούνιορς θα έχει και συνέχεια (ψάχνει για επιθετικό καθώς είναι πολύ πιθανό να δώσει με μεταγραφή τον Ντάριο Μπενεντέτο), με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να έχει δώσει πάνω από 1.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει αλλά να μην έχει δικαιωθεί προς το παρόν από την επιλογή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ