ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η σκέψη για τη διαχείριση στη μεσαία γραμμή

CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Εκτός ο Μπενζιά, αναμονή για Καμαρά, μπαίνουν και προλαβαίνουν τον ΟΦΗ οι Ποντένσε και Τσιμίκας.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το διήμερο ρεπό που είχαν. Πολλοί το εκμεταλλεύτηκαν και ταξίδεψαν στο εξωτερικό. Όπως για παράδειγμα ο Βαλμπουενά που μετέβη στο Παρίσι και ο Ποντένσε στην Κωνσταντινούπολη. Την ομάδα την περιμένουν τρία δύσκολα εντός έδρας ματς. Η αρχή, θα γίνει το Σάββατο με τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το πρωτάθλημα.

Εκεί πέφτει αρχικά το βάρος και στη συνέχεια για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς, περιμένει βέβαια να δει και την κατάσταση των διεθνών του. Αυτών που παίζουν το διήμερο, καθώς ο Μεριά επέστρεψε στη βάση του, μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Τυνησίας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τέσσερις παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Το πιο σοβαρό, φαίνεται να είναι αυτό του Μπενζιά. Ο Αλγερινός χαφ, στο φιλικό με τους Νέους που έγινε στο Ρέντη, ένιωσε ενοχλήσεις. Για την ακρίβεια, είχε μυϊκό πρόβλημα και φαίνεται πως θα του πάρει ημέρες, ώστε να είναι 100% εντάξει. Ο Μπενζιά έτσι, θα απουσιάσει από το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ με την Μπάγερν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς αποβλήθηκε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Ο στόχος, θα είναι να βρίσκεται στη διάθεση του Μαρτίνς στο ματς με την ΑΕΚ. Το τρίτο της σειράς…

Βέβαια, εδώ προκύπτει θέμα, λόγω και της κατάστασης του Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα, έχει αρχίσει τρέξιμο και η λογική λέει ότι θα μπει με την ομάδα. Έχει, όμως, ενδιαφέρον το πως θα είναι και λόγω της διαχείρισης που καλείται να κάνει ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη μεσαία του γραμμή. Ο Μπουχαλάκης απουσιάζει με την Εθνική Ελλάδας, πήρε ήδη ματς απέναντι στην Ιταλία. Είναι αρκετά επιβαρυμένος, η άλλη λύση είναι φυσικά η σταθερή αξία Γκιλιέρμε. Με τον Μπενζιά εκτός για το ματς με τον ΟΦΗ, έχει ενδιαφέρον πώς θα είναι ο Καμαρά. Γιατί η λογική λέει ότι με την Μπάγερν Μονάχου θα δούμε Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε. Απλά αν μπορεί ο Μαρτίνς να ξεκουράσει τον Μπουχαλάκη στο ματς με τον ΟΦΗ, θα το κάνει. Αρκεί να είναι απολύτως έτοιμος ο Καμαρά, γιατί και αυτός προέρχεται από μυϊκό πρόβλημα.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΙΜΙΚΑΣ - ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Θυμίζουμε πως στον αγώνα με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", είχε γίνει αλλαγή ο Ποντένσε με τον Τσιμίκα. Αμφότεροι, με προβλήματα τραυματισμού. Η κατάστασή τους ωστόσο είναι καλύτερη, λογικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους και για το ματς με τον ΟΦΗ το Σάββατο. Το τελευταίο που θα ήθελε άλλωστε ο Μαρτίνς, ήταν πρόβλημα και με τον φορμαρισμένο αριστερό μπακ του, αλλά και τον εξτρέμ που δείχνει βασικός και αναντικατάστατος μέχρι στιγμής.

Το σίγουρο είναι πως ο Μαρτίνς βλέποντας όλη αυτή την κατάσταση, δεν έχει σκοπό να ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις. Με ένα συντηρητικό πρόγραμμα, θα οδηγηθεί σε αυτά τα τρία ματς, για τα οποία άλλωστε ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, με τη διάθεση των εισιτηρίων να γίνεται τη Δευτέρα.

* Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πήγε περίφημα στο ματς της Νορβηγίας με την Ισπανία, αναμένεται να είναι βασικός και κόντρα στη Ρουμανία. Κρίνοντας από το γεγονός πως ο Γκασπάρ δεν έχει παίξει λεπτό μέχρι στιγμής, η λύση του Βασίλη Τοροσίδη για δεξιά στο ματς με τον ΟΦΗ, είναι μονόδρομος.

* Ο Μαρτίνς έχει μείνει ικανοποιημένος και από την εικόνα του Αβραάμ Παπαδόπουλου στη Θεσσαλονίκη, στη νίκη επί του Άρη. Σε συνδυασμό με μια μικροενόχληση του Μπα, είναι πιθανό ο αρχηγός των Πειραιωτών να είναι βασικός και με τον ΟΦΗ.

* Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Κρητικούς, θα συνεχιστεί και την Τρίτη, από τις 10:00 το πρωί στα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά και μέσω Ίντερνετ. Στα εκδοτήρια υπάρχουν και εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ο Κωστή υπέγραψε και πήγε για καφέ με τον Λάζαρο
"Πέντε ομάδες της Premier League για Ελαμπντελαουί"
Ολυμπιακός: Όλη η αλήθεια για τον Χριστοδουλόπουλο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ