ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Καμία "ενόχληση" για Χασάν και Μεριά

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πολλά γράφονται σε Αίγυπτο και Τυνησία περί αποχώρησης των Χασάν και Μεριά από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς τούς υπολογίζει και τους δύο. Μέχρι στιγμής όσα ακούγονται είναι φήμες και τίποτα περισσότερο.

"Καπνός" για τον Αχμέντ Χασάν και τον Γιασίν Μεριά υπήρχε από τις αρχές Δεκεμβρίου. Για τον Αιγύπτιο σερνόταν μία έντονη φημολογία στην Πορτογαλία ότι θα γινόταν διακοπή του δανεισμού του και θα επέστρεφε στην Μπράγκα για να τον έδιναν οι "αρσεναλίστας" κάπου αλλού. Για τον δε Τυνήσιο στόπερ ακουγόταν έντονα ότι θα έφευγε είτε για την Αραβία, είτε θα επέστρεφε στην πατρίδα του.

Όλες αυτές οι φήμες κόπασαν όταν ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε και με τους δύο ποδοσφαιριστές πριν από τα Χριστούγεννα και τους εξήγησε ότι τους υπολογίζει κανονικά για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ωστόσο, το τελευταίο διήμερο επικρατεί ένας... κακός χαμός σε Αίγυπτο και Τυνησία ότι κάτι "παίζει" ξανά και με τους δύο Αφρικανούς.

Στη μεν Αίγυπτο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Αλ Αχλί για τον Χασάν, στη δε Τύνιδα υποστηρίζουν ότι η Εσπεράνς είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ολυμπιακό για να πάρει δανεικό τον Μεριά έως το τέλος της σεζόν.

Κοινός παρονομαστής και των δύο το γεγονός ότι τόσο ο Χασάν, όσο και ο Μεριά, θέλουν να παίζουν γιατί το καλοκαίρι έχουν μπροστά τους και το Κόπα Άφρικα.

Τι προκύπτει από το ρεπορτάζ; Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία "ενόχληση" σε κανέναν από τους δύο ποδοσφαιριστές και πόσω μάλλον στον Ολυμπιακό. Κι εννοούμε σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αύριο – μεθαύριο θα φύγουν.

Εξακολουθούν να υπάρχουν στο πλάνο του Μαρτίνς, οι Χασάν και Μεριά γνωρίζουν ότι ο προπονητής τούς υπολογίζει και κανένας εκ των δύο δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει.

Το τι μπορεί να συμβεί σε μία εβδομάδα, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Στην παρούσα φάση όμως δεν υπάρχει κάτι για κανέναν από τους δύο... Αυτή τη στιγμή η ζυγαριά γέρνει προς το "μένουν".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο Χασάν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό"
Ολυμπιακός: Διώχνει "Φέτφα" ο Ζιλ Ντίας
Ντοναρούμα, Καντουρί και η... φαμίλια Ραϊόλα
Οι επτά ερυθρόλευκοι που διάλεξε ο Γκαλέτι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ