ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Κλειδώνει" ο δανεισμός Κούτρη

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÐÓ ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÐÓ ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, προκειμένου να "κλειδώσει" το deal του δανεισμού του Λεονάρντο Κούτρη στον γερμανικό σύλλογο.

Η απόφαση είναι ειλημμένη. Ο Λεονάρντο Κούτρης θα συνεχίσει στο γερμανικό πρωτάθλημα και στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο διεθνής αριστερός μπακ που προέρχεται από ρήξη χιαστών, δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς για μια θέση στο ρόστερ και έτσι θα συνεχίσει με τη μορφή του δανεισμού στη Γερμανία. Βέβαια, ο Πορτογάλος κόουτς είχε το σκεπτικό του.

Θεωρούσε πως ο Κούτρης δεν θα ήταν άμεσα έτοιμος, πως θέλει το χρόνο του, τα παιχνίδια του και στο επίπεδο που θα είναι ο Ολυμπιακός (ειδικά αν μπει στους ομίλους του Champions League), κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εύκολο να γίνει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έτσι, ο Ολυμπιακός θα δώσει δανεικό τον Κούτρη στη Φορτούνα με ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ. Στο deal πάντως, θα μπει και οψιόν αγοράς. Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό να μπει ένα ποσό της τάξης των 4.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του Κούτρη φυσικά θα καλυφθεί από την Φορτούνα, ενώ στη συμφωνία θα μπουν και μπόνους. Αυτά θα έχουν να κάνουν με το χρόνο συμμετοχής που μπορεί να έχει στη γερμανική ομάδα, τι θα καταφέρει εκεί. Η Φορτούνα άλλωστε, υποβιβάστηκε από την Μπουντεσλίγκα στη δεύτερη κατηγορία και στόχος της είναι να επιστρέψει και πάλι…

Ο Κούτρης εκεί θα μπορέσει να βρει το χρόνο που θέλει, να πατήσει καλά μετά τον τραυματισμό του και να κάνει τη δική του επιστροφή. Αυτός άλλωστε είναι ο βασικός στόχος αυτή τη στιγμή και για τον ίδιο, που βλέπει με καλό μάτι αυτή την προοπτική, από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό δεν θα έπαιρνε τις ευκαιρίες που θα επιθυμούσε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ