ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κούτρης κερνάει, Γκερέρο πίνει...

EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεονάρντο Κούτρης συνεργάστηκε με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στο γκολ του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και αυτό έχει συμβεί άλλες τρεις φορές τη φετινή σεζόν. Το Sport24.gr θυμίζει. (VIDEOS)

Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις φορές έχουν συνεργαστεί συνολικά την φετινή σεζόν οι Λεονάρντο Κούτρης και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο σε γκολ του Ολυμπιακού. Ο διεθνής αριστερός μπακ σερβίρει και ο Ισπανός επιθετικός πίνει...

Οι δυο τους συνεργάστηκαν άψογα στο χθεσινό (17/3) τέρμα των Πειραιωτών στο 53ο λεπτό, με το οποίο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ με τον αιώνιο αντίπαλο. Ήταν... deja vu από τρεις ανάλογες περιπτώσεις που ο Κούτρης σέντραρε και ο Γκερέρο σκόραρε!

Η αρχή έγινε στο "Σαν Σίρο" με τη Μίλαν για τους ομίλους του Europa League, στην ήττα του Ολυμπιακού με 3-1. Ο Κούτρης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Γκερέρο έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρέινα, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 14'. Στο τελευταίο 20λεπτο ήρθε η ανατροπή από τους ροσονέρι.

Η συνέχεια έγινε στο 4-0 με τον Πανιώνιο στο Φάληρο για το πρωτάθλημα, με τον Γκερέρο να σκοράρει στο 74ο λεπτό με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από δεξιά σέντρα του Κούτρη. Ήταν το γκολ, με το οποίο ουσιαστικά "σφράγισε" τη νίκη του ο Ολυμπιακός, κάνοντας εκείνη τη στιγμή το 2-0.

Στο 4-1 με τον Άρη, ο Γκερέρο πέτυχε το τελευταίο γκολ κόντρα στους κίτρινους με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κούτρη (η μπάλα βρήκε και λίγο στο πόδι του Βέλεθο). Πρόλαβε τον Κουέστα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ολοκληρώνοντας το ερυθρόλευκο... πάρτι.

Για να φτάσουμε στο αιώνιο ντέρμπι, με τον Κούτρη να σεντράρει στο 53ο λεπτό και τον Γκερέρο να πιάνει καρφωτή κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Διούδη, κάνοντας το 0-1. Θύμισε σε πολλούς το γκολ του Στολτίδη σε σέντρα του Τζόρτζεβιτς στο 0-2 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τη σεζόν 2005-06.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ