ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κρατάει "ζεστό" τον Σισέ ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Κρατάει "ζεστό" τον Σισέ ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει για τον Ολυμπιακό τη συμμετοχή του Ρούμπεν Σεμέδο στον αγώνα της Τετάρτης (18/9, 19.55) με την Τότεναμ, αλλά παράλληλα θέλει να κρατήσει "ζεστό" τον Παπ Αμπού Σισέ.

Φανέλα βασικού πήρε στον αγώνα με τον Βόλο ο Παπ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, έπαιξε έχοντας στο πλευρό του τον Μεριά. Τον στόπερ που εμπιστεύεται ως τώρα περισσότερο, μαζί με τον Σεμέδο, ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής, περιμένει τη συμμετοχή του Σεμέδο στο ματς της Τετάρτης (18/9, 19.55) με την Τότεναμ. Έχει φωτογραφίσει άλλωστε και μέσω των δηλώσεών του την επιστροφή του Πορτογάλου στη δράση, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ο Μαρτίνς, όμως, θέλει να κρατήσει "ζεστό" και τον Σισέ.

Γνωρίζει πως αποτελεί μια επένδυση για το σύλλογο και σκοπεύει να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής, στη διαχείριση που θα κάνει. Μπορεί το καλοκαίρι να φάνηκε πως μπορεί να φέρει πρόταση και να αποτελέσει παρελθόν, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Έτσι, τον υπολογίζει κανονικά και μάλιστα περιμένει πολλά από αυτόν.

Μόνο τυχαία δεν είναι άλλωστε και η απόφασή του να τον έχει την Τρίτη (17/9) στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Τότεναμ. Θέλει να τον έχει πνευματικά μέσα στο ματς αυτό, για παν ενδεχόμενο. Ανεξάρτητα αν θα αρχίσει βασικός ο Σεμέδο. Επίσης, στον Ολυμπιακό θέλουν τον Σισέ συγκεντρωμένο και με καλή ψυχολογία, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό, γιατί ακόμη και αν κάνει την υπέρβαση και αγωνιστεί ο Σεμέδο στην πρεμιέρα του Champions League, δύσκολα θα τον δούμε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί να είναι νωρίς για αποφάσεις για την εντεκάδα εκείνου του αγώνα, αλλά ο Μαρτίνς δεδομένα θα κάνει ροτέισον. Τέτοιο βέβαια, που να θεωρεί πως δεν θα αλλοιωθεί η εικόνα της ομάδας και πως μετά την πρώτη αγωνιστική στα αστέρια, θα πάει για το «4 στα 4» στο ΟΑΚΑ, επί του αιωνίου αντιπάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Με σέβονται όλοι οι οπαδοί στην Ελλάδα"
Μπροστά στη νέα πρόκληση
"Αν η Τότεναμ δεν σκοράρει νωρίς, θα έχει πρόβλημα"
Ολυμπιακός: Έχει την καλύτερη άμυνα από τις 32 ομάδες του Champions League
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ