ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Λοκομοτίβ για Μαρτίνς" γράφουν στην Ιταλία

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Νο 1 στόχος της Λοκομοτίβ Μόσχας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της το καλοκαίρι, όπως αποκαλύπτει ιταλικό δημοσίευμα.

Μπορεί η αθλητική δράση να είναι είδος υπό εξαφανισή στην εποχή που ο κορονοϊός χτυπάει κόκκινο και απειλεί την παγκόσμια υγεία, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για βάλει φρένο και στα μεταγραφικά σενάριά με πρωταγωνίστριες τις ομάδες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Από αυτά δεν λείπουν ούτε οι ελληνικές, με το τελευταίο να θέλει τον προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λοκομοτίβ Μόσχας για να αναλάβει το πόστο του προπονητή από το καλοκαίρι του 2020.

Αυτό αποκαλύπτει το "Calciomercato.com" με δημοσίευμα που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας αργά το βράδυ της Δευτέρας, με την ιταλική ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε μεταγραφικά σενάρια να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Οδηγεί τον Ολυμπιακό αήττητη προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχει αποκλείσει την Άρσεναλ στο Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας περιζήτητος προπονητής και θα μπορούσε να κλείσει για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Μόσχας τον συμπατριώτη του Ζοάο Μάριο".

Η αναφορά στον Ζοάο Μάριο, πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας το 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, έχει να κάνει με το γεγονός πως παίζει τώρα δανεικός στην Λοκομοτίβ από την Ίντερ, με το εν λόγω μέσο να έχει τίτλο στο σχετικό δημοσίευμα "Μαρτίνς, στην pole position για τον πάγκο της Λοκομοτίβ Μόσχας".

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Μάρτινς με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι και εκκρεμεί η τελική συζήτηση του Πορτογάλου τεχνικού με τη διοίκηση των Πειραιωτών για την ανανέωση της συνεργασίας τους και για τρίτη διαδοχική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ