ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Λοβέρα και Μπενζιά κόντρα στον Βόλο

Ολυμπιακός: Με Λοβέρα και Μπενζιά κόντρα στον Βόλο

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Βόλο στο Φάληρο (14/9, 21:30) για τη 3η αγωνιστική της Super League 1. Μέσα οι Λοβέρα, Μπενζιά και Γκερέρο, ποιοι έμειναν εκτός.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (14/9, 21:30) με τον Βόλο στο Φάληρο για τη 3η αγωνιστική της Super League 1 και ο Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποίησε την αποστολή.

Οι Μασούρας, Μπα και Γκασπάρ δεν βρίσκονται στην 22άδα, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τους τραυματίες Φορτούνη και Σεμέδο, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος είναι στην περίοδο της επανένταξής του, αλλά ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμος.

Αντίθετα, οι Λοβέρα και Μπενζιά είναι στους εκλεκτούς του Μαρτίνς και πολύ πιθανό να παίξουν απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, κάνοντας το ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη φανέλα. Επίσης, στην αποστολή είναι και ο Γκέρερο, που άφησε πίσω του τον τραυματισμό που αποκόμισε λίγο πριν την σέντρα της ρεβάνς με την Κρασνοντάρ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έχει ως εξής: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Ολυμπιακός: Με Λοβέρα και Μπενζιά κόντρα στον Βόλο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ