ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Με πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή για το φινάλε των ομίλων του Κυπέλλου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με πάρα πολλά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αφήνει εκτός αποστολής όλους σχεδόν τους βασικούς του.

Η πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας έχει ήδη επιτευχθεί από τον Ολυμπιακό και με δεδομένο πως το τελευταίο διάστημα οι παίκτες του έχουν επιβαρυνθεί από διαδοχικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε την απόφαση για σαρωτικό rotation.

Αυτό θα λάβει χώρα στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Άρη Αβάτου, με τους λεγόμενους "βασικούς" να παίρνουν ανάσες και τον Πάρντο που βρισκόταν στο ψυγείο το τελευταίο διάστημα, να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

Σημειώνεται πως στην ερυθρόλευκη αποστολή χώρεσαν και οκτώ παίκτες της ακαδημίας. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Μιράντα, Μασούρας, Τοροσίδης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Βρουσάι, Πάρντο, Μάνος, Τζολάκης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Νεοφυτίδης, Βοΐλης και Μπουλάρι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ