ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μειώθηκε το πρόστιμο στον Καραπαπά

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κατά 8.000 ευρώ μειώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ποινή που είχε επιβληθεί στον Κώστα Καραπαπά για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο Κώστας Καραπαπάς είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 18.000 ευρώ για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε κατά 8.000 ευρώ το ποσό που καλείται να πληρώσει. Ο ίδιος είχε αναφέρει στην απολογία του πως αναφέρθηκε σε πρόσωπα και για αυτό δεν θα έπρεπε να του ασκηθεί δίωξη.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3787/02-10-2019 έφεση του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3787/02-10-2019 έφεση του Κωνσταντίνου Καραπαπά, Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά της υπ’ αριθμ. 247/2019 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει την υπόθεση. Επιβάλλει στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο, Κωνσταντίνο Καραπαπά, Γ΄ Αντιπρόεδρο και Επιχειρησιακό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ