Ο Ζοζέ Σα υπέγραψε νεο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας έστειλε μήνυμα τόσο στους Πειραιώτες όσο και στην Πόρτο.

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2023 θα είναι ο Ζοζέ Σα, με τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς από την Πόρτο και να τον επεκτείνουν τη συνεργασία μαζί του για άλλα τέσσερα χρόνια, προσφέροντάς του το ποσό των 600.000 ευρώ ανά σεζόν.

ADVERTISING

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του deal μεταξύ της Πόρτο και του Ολυμπιακού έπαιξε και ο ίδιος ο παίκτης που επιθυμούσε να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα, με τον Σα να ανεβάζει μάλιστα ευχαριστήριο μήνυμα προς δύο κατευθύνσεις μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

"Ευχαριστώ Πόρτο, ευχαριστώ όλους τους οπαδούς, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες για κάθε στιγμή και εμπειρία που απεκόμισα σε αυτό το σύλλογο που θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του. Έτοιμος για τις νέες προκλήσεις", έγραψε χαρακτηριστικά (στα πορτογαλικά και στα αγγλικά) ο 26χρονος Πορτογάλος τερματοφύλακας.

ADVERTISING

Inline Image

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Έτσι κράτησε τον Σα
Σοζέ Σα: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού