ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Μια νίκη και μια ήττα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Ολυμπιακός: Μια νίκη και μια ήττα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θα παίξει για τρίτη φορά ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου και μετράει μια νίκη και μια ήττα. Το Sport24.gr θυμίζει. (VIDEOS)

Στις 14 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Ντινάμο Κιέβου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του Europa League και θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο νοκ άουτ γύρο του θεσμού.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν για τρίτη φορά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου για την δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και μετράει ως τώρα μια νίκη και μια ήττα. Βέβαια, τις δυο προηγούμενες φορές έπαιξε εκτός έδρας και τώρα εντός.

Η πρώτη ήταν στις 14/2/2012 με αντίπαλο τη Ρουμπίν Καζάν στο Λουζνίκι της Μόσχας. Μάλιστα, είχε γίνει μεσημέρι εκείνο το ματς και ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 0-1 με τέρμα του Νταβίντ Φουστέρ. Σε εκείνο το ματς, είχε αποβληθεί ο Μέγιερι, μπήκε ο Κάρολ και έπιασε πέναλτι. Στη ρεβάνς, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε επίσης 1-0 και πέρασε, γνωρίζοντας πικρό αποκλεισμό από τη Μέταλιστ Χάρκιβ.

Ένα χρόνο μετά (14/2/2013), η ομάδα του Πειραιά έπαιξε με τη Λεβάντε στην Ισπανία και ηττήθηκε με το βαρύ 3-0. Οι γηπεδούχοι μάλιστα κέρδισαν δυο πέναλτι σε εκείνο το παιχνίδι (το ένα αυστηρό και το δεύτερο εκτός περιοχής). Στη ρεβάνς, ο Ολυμπιακός έχασε 0-1 και αποκλείστηκε άδοξα από την επόμενη φάση. Τότε, ο Μίτσελ καθόταν στον πάγκο αντί του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ