ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Μίλαν: Ο Γκατούζο είχε ηττηθεί με σκορ... πρόκρισης στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Ολυμπιακός - Μίλαν: Ο Γκατούζο είχε ηττηθεί με σκορ... πρόκρισης στο "Γ. Καραϊσκάκης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζενάρο Γκατούζο θα κοουτσάρει για δεύτερη φορά ομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η μια και μοναδική ήταν πριν από τέσσερα χρόνια και έφυγε με σκορ που απόψε δίνει πρόκριση στον Ολυμπιακό στους "32" του Europa League.

Για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα θα βρεθεί στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Τζενάρο Γκατούζο. Ποιος ξεχνάει άλλωστε το εν Ελλάδι πέρασμα του νυν κόουτς της Μίλαν, αφού το 2014 βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Ήταν 13 Σεπτεμβρίου 2014, όταν οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν τον ΟΦΗ στο Φάληρο και επικράτησαν με 3-0. Εν ολίγοις, ο Ιταλός έφυγε από τον Πειραιά με σκορ που απόψε δίνει πρόκριση στον Ολυμπιακό. Βέβαια, δεν μπορεί να συγκριθεί ο βαθμός δυσκολίας εκείνου του παιχνιδιού με τη μάχη κόντρα στους "ροσονέρι".

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Με αυτό τον τρόπο, οι Πειραιώτες είχαν επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης και με αυτογκόλ του Αντελέγιε στο 22', άνοιξαν το σκορ. Ακολούθησαν τα τέρματα των Ντουρμάζ (44') και Ντομίνγκες (54') για το τελικό 3-0.

Για την ομάδα του Μίτσελ, αυτό το αποτέλεσμα ήταν μια καλή ψυχολογική ένεση ενόψει της μάχης με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όπου εντέλει θριάμβευσαν με 3-2 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Όσο για ΟΦΗ του Γκατούζο, σε εκείνο το ματς ήταν φανερά επηρεασμένος από τις αρκετές απουσίες και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι στο Φάληρο. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Κρητικούς, ύστερα από αυτή με την Βέροια εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδ/ου)

Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (ΕΠΣ Πιερίας), Χρήστος Ακρίβος (ΕΠΣ Αθηνών)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ, Αφελάι (68' Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες (57' Μπενίτες), Διαμαντάκος (55' Μήτρογλου).

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (62' Κάλαϊτζιτς), Μονιάκης, Κλέιτον (61' Φερούζ), Λαμπρόπουλος, Μεϊτέ, Περογαμβράκης (79' Ροβίθης), Στάθης, Μακρής.

Γκολ: 22' αυτ. Αντελέγιε, 44' Ντουρμάζ, 54' Ντομίνγκες

Κάρτες: 40' Διαμαντάκος / 12' Μπανούσης, 40' Αντελέγιε

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ