ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νέα βελτιωμένη πρόταση για Κωστή

Ολυμπιακός: Νέα βελτιωμένη πρόταση για Κωστή

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε δυναμικά για τον Ιωάννη Κωστή της Νέας Σαλαμίνας. Δεν αποκλείεται ο 19χρονος Κύπριος μέσος να έλθει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια διεκδίκησης του Ιωάννη Κωστή παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις με τη Νέα Σαλαμίνα το καλοκαίρι απέβησαν άκαρπες.

Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση του 19χρονου Κύπριου μέσου (παίζει τόσο ως εξάρι, όσο κι ως οκτάρι) - θυμηθείτε τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον ποδοσφαιριστή - τις τελευταίες ώρες. Έκαναν νέα πρόταση στην ομάδα της Αμμοχώστου και φαίνεται ότι έχει βρεθεί κοινός τόπος για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Κωστή να ταξιδέψει την εβδομάδα που μας έρχεται στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μετακίνησή του στους ερυθρόλευκους. Είναι γεννημένος στις 17 Μαρτίου 2000 και έχει συμβόλαιο στην κυπριακή ομάδα μέχρι το 2022. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 26 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. Έχει χριστεί διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Κύπρου. Αγωνίστηκε βασικός στην ήττα (1-0) από τη Ρωσία και τη νίκη (0-4) επί του Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ για την ίδια διοργάνωση πέρασε αλλαγή στην ισοπαλία με το Καζακστάν και στην ήττα από τη Σκωτία.

Μετρά πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Κύπρου την τρέχουσα σεζόν, ενώ σκόραρε στη νίκη (3-2) επί της ΑΕ Λεμεσού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ