ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νέο εξώδικο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητάει τελικό έως τις 30 Ιουλίου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έστειλε νέο εξώδικο στην ΕΠΟ την Τετάρτη το μεσημέρι και ζήτησε τον ορισμό του τελικού έως τις 30 Ιουλίου διαφορετικά απειλεί πως θα καταφύγει στα δικαστήρια.

Τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ ως την Πέμπτη (30/7) ζητάει ο Ολυμπιακός με νέο εξώδικο που έστειλε προς την ΕΠΟ το μεσημέρι της Τετάρτης (29/7) και στο οποίο τονίζει μεταξύ άλλων πως αν δεν συμβεί αυτό θα καταφύγει στα δικαστήρια καταγγέλλοντας ως παράνομο τον ορισμό της νυν ημερομηνίας της αναμέτρησης. Μια ακόμη κίνηση από πλευράς ερυθρόλευκων στον... πόλεμο που έχει ανοίξει με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τη μη διεξαγωγή του τελικού.

Μεταξύ αλλων στο εξώδικο που έστειλε ο ο Ολυμπιακός αναφέρει πως η απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό για τις 30 Αυγούστου "αλλοιώνει την ακεραιότητα τόσο της διοργάνωσης όσο και της αναμέτρησης" αφού μεταθέτει τον αγώνα ουσιαστικά για την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά στο εξώδικο του Ολυμπιακού υπάρχει και στις οδηγίες που έδωσε η FIFA και η UEFA μέσω του Χέρμπερτ Χούμπελ που όπως έγραψε και στην επιστολή του "ο ορισμός του τελικού μετά τις 03/08 δεν είναι επιτρεπτός με βάση τους κανονισμούς". Οδηγίες οπου αγνόησε η ΕΠΟ αφού όρισε τον τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για τις 30 Αυγούστου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ