ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νωρίτερα στις προπονήσεις ο Ντουρμισάι

Ολυμπιακός: Νωρίτερα στις προπονήσεις ο Ντουρμισάι

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είχε άδεια, όπως όλοι οι διεθνείς μέχρι την Δευτέρα (24/6), αλλά βρέθηκε στου Ρέντη την Παρασκευή και ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Τρεις μέρες νωρίτερα απ' ότι έπρεπε έπιασε δουλειά με τη νέα του ομάδα ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο διεθνής επιθετικός είχε άδεια να ξεκουραστεί μέχρι την Δευτέρα (24/6), όπως οι υπόλοιποι διεθνείς των "ερυθρόλευκων", αλλά διέκοψε της διακοπές του και βρέθηκε στου Ρέντη την Παρασκευή και μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο νεαρός επιθετικός έδειξε με τη κίνηση του αυτή τη δίψα ώστε να παλέψει και να κερδίσει την ευκαιρία που του δίνεται προκειμένου να παραμείνει στο ρόστερ.

Ο Ντουρμισάι φυσικά θα ταξιδέψει την Δευτέρα με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Πολωνία και θα αγωνιστεί στα πρώτα φιλικά έχοντας την ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Αυτό όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει με όλους τους παίκτες των "ερυθρόλευκων". Συγκεκριμένα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αν και βρέθηκαν σε αυτό το πρώτο στάδιο που έγινε στην Αθήνα τη Δευτέρα δεν θα μπουν στο αεροπλάνο για το ταξίδι στην Πολωνία.

Ένας εξ αυτών είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος θα μείνει στην Αθήνα για να δουλέψει εδώ στο πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί καθώς κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εδώ αφού θα δουλέψει καλύτερα από το να είναι στην Πολωνία.

Επίσης όπως όλα δείχνουν οι Ιγκόρ και Μάνος δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τον Πέδρο Μαρτίνς και θα μείνουν στην Αθήνα ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει και με τους μικρούς και ποιοι εξ αυτών θα ακολουθήσουν και το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Από το ποιοι θα μπουν τη Δευτέρα στο αεροπλάνο θα ξεκαθαρίσει και τι μέλει γενέσθαι με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ