ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oλυμπιακός: Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο σφυρίζει το ματς με Ερυθρό Αστέρα

Referee Daniele Orsato reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Liverpool at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Referee Daniele Orsato reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Liverpool at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, με τον Ιταλό Ντανιέλε Ορσάτο να σφυρίζει την αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη (11/12, 22.00) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την τελευταία αγωνιστική του Champions League που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των "ερυθρόλευκων". Ο Ιταλός Ντάνιελε Ορσάτο ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι με τους Σέρβους, με 43χρονο να έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα είχε διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ στις 24 Οκτωβρίου του 2012 ξανά για το Champions League με τους "ερυθρόλευκους" να παίρνουν τη νίκη με 2-1 στη Γαλλία.

Επίσης είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος, στη νίκη επί της Γεωργίας με 2-1 το 2011 για τα προκριματικά του Euro 2012, ενώ για την διοργάνωση του Europa League το ΠΑΟΚ - Πούμπιν Καζάν 1-1 το 2011, το Παναθηναϊκός - Ντινάμο Μόσχας 1-2 το 2012 και το Ατρόμητος - Φενέρμπαχτσε το 2015 για τα πλέι οφ.

Πέρυσι ήταν πρώτος διαιτητής στον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ 0-0 για τα πλέι οφ του Champions League.

Photo Credits: AP / Kerstin Joensson

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ