ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο καθοριστικός Γκραντέλ και η πρόταση από Κατάρ

Ολυμπιακός: Ο καθοριστικός Γκραντέλ και η πρόταση από Κατάρ

Ο Μαξ Γκραντέλ θεωρείται παίκτης που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, όπως συνέβη με Βαλμπουενά και Αραμπί. Η πρόταση στον Ιβοριανό από Κατάρ και η στάση των "ερυθρόλευκων".

Την ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού είναι αφοσιωμένο και προσηλωμένο στο παιχνίδι της Κυριακής (7/6, 19.30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των playoffs, η ΠΑΕ, ως άλλωστε οφείλει, δουλεύει καθημερινά διάφορες -μεταγραφικές και μη- υποθέσεις που αφορά το παρόν και το μέλλον της.

Βιασύνη δεν υπάρχει, το έχουμε επαναλάβει. Στο λιμάνι θεωρούν έτσι κι αλλιώς πως η ομάδα έχει έναν κορμό που μπορεί να διατηρηθεί και τη νέα σεζόν. Η αλήθεια είναι πως η μεταγραφική περίοδος που θα ακολουθήσει είναι ιδιαίτερα παράξενη και σίγουρα διαφορετική, μετά την κατάσταση που μεσολάβησε με τον κορονοϊό. Αφενός οι ημερομηνίες πηγαίνουν αργότερα, αφού και οι αγώνες οδηγούνται προς τα πίσω, αφετέρου μιλάμε για νέα οικονομικά δεδομένα.

Όπως και να ΄χει, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καθημερινά νέες περιπτώσεις παικτών στα χέρια τους. Τις μελετούν, τις αναλύουν, σκέφτονται ποιες είναι αυτές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και αναλόγως κινούνται. Τις τελευταίες μέρες η περίπτωση που τους προτάθηκε και έχει κυκλωθεί είναι αυτή του Μαξ Γκραντέλ. Ο 32χρονος εξτρέμ από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Τουλούζ, που υποβιβάστηκε στη Ligue 2.

Παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μείνει ελεύθερος. Ο Ολυμπιακός, όπως έχουμε γράψει ξανά, καλοβλέπει τον Αφρικανό ακραίο επιθετικό. Είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που θεωρεί ότι μπορεί να αναδειχθεί σε Βαλμπουενά και Αραμπί. Δύο παίκτες, δηλαδή, που παρότι δεν ήρθαν στον... ανθό της νιότης τους, ήταν καθοριστικοί στο "ερυθρόλευκο" παιχνίδι. Για την ακρίβεια, κάτι περισσότερο από καθοριστικοί.

Το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος στην υπόθεση Γκραντέλ. Παρότι έχει αρκετούς λόγους ο Ιβοριανός να επιλέξει τους "ερυθρόλευκους", οι πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία αναφέρουν πως υπάρχουν ήδη 3-4 ομάδες του Σαμπιονά που θέλουν να τον αποκτήσουν για την επόμενη σεζόν. Και μία από το Κατάρ, η οποία μάλιστα φέρεται να του έχει ήδη κάνει πρόταση και μάλιστα με πολύ υψηλές οικονομικές απολαβές.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την υπόθεση Γκραντέλ, τη χειρίζεται με τον τρόπο που θεωρεί καλύτερο και προχωρά. Αυτό που στην παρούσα φάση μετράει περισσότερο για την ομάδα, δεν είναι ούτε η περίπτωση του Αφρικανού ακραίου επιθετικού που αρέσει, αλλά η "μάχη" με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκεί έχει επικεντρωθεί η μεγαλύτερη προσοχή. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κάνουν από την πρεμιέρα των "playoffs" άλμα για τον τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Έρχεται η στιγμή που περιμέναμε"
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει πρώτα να τσεκάρει τον Κάιπερς
Ολυμπιακός: Η Τούμπα δείχνει το δρόμο
Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ του Τσούμιτς δεν ήταν αρκετά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ