ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κωστή υπέγραψε και πήγε για καφέ με τον Λάζαρο

Ολυμπιακός: Ο Κωστή υπέγραψε και πήγε για καφέ με τον Λάζαρο

Ο Ιωάννης Κωστή υπέγραψε στον Ολυμπιακό, ενώ κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (14/10) ήπιε καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Την Τρίτη (15/10) θα γνωρίσει και τους υπόλοιπους παίκτες των "ερυθρόλευκων".

Ο Ιωάννης Κωστή βρίσκεται από τη Δευτέρα (14/10) στην Αθήνα και μάλιστα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, που έχει διάρκεια πέντε ετών. Την Τρίτη (15/10), αφού γίνει μια τελευταία συνάντηση της διοίκησης των "ερυθρόλευκων" με ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας, θα ανακοινωθεί το deal.

Τη Δευτέρα (14/10), μάλιστα, ο 19χρονος διεθνής Κύπριος χαφ συναντήθηκε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με τον οποίο ήπιε καφέ. Ο εκπρόσωπος του Κωστή, Δημήτρης Μασιάς, ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Active:

"Είναι ενθουσιασμένος ο Κωστή, όμως μπαίνει σε μεγάλο καράβι, αλλάζουν τα ποδοσφαιρικά του δεδομένα. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία στο Ρέντη με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί. Έδειξαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πόσο τον ήθελαν με την υπομονή που έδειξαν στη μετεγγραφή.

Σήμερα είχαμε και συνάντηση για ένα καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Είναι καλά ενημερωμένοι για τον μικρό και τον περιμένουν όχι ως μια ρεζέρβα, αλλά σαν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να δώσει και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά είναι όλα στα πόδια του".

Η Νέα Σαλαμίνα θα εισπράξει περίπου 500.000 ευρώ σε τρεις δόσεις για την πώληση του Ιωάννη Κωστή. Στη συμφωνία υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης 15%, ενώ αν ο παίκτης δοθεί δανεικός, είτε πωληθεί σε άλλη κυπριακή ομάδα, τότε πέρα από το 15% η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει άλλες 50 χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Κωστή
Ολυμπιακός: Όλη η αλήθεια για τον Χριστοδουλόπουλο
Ολυμπιακός: Η συγκλονιστική ιστορία του Ιωάννη Κωστή
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ