ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς μίλησε με Ζεζούς πριν ανάψει "πράσινο" για Ραφίνια

Bayern's Rafinha, left, and Robert Lewandowski celebrates after Lewandowski scored their second goal during the German Bundesliga soccer match between 1899 Hoffenheim and Bayern Munich in Sinsheim, southern Germany, Saturday, Aug. 22, 2015. (Uli Deck/dpa via AP)
Bayern's Rafinha, left, and Robert Lewandowski celebrates after Lewandowski scored their second goal during the German Bundesliga soccer match between 1899 Hoffenheim and Bayern Munich in Sinsheim, southern Germany, Saturday, Aug. 22, 2015. (Uli Deck/dpa via AP) AP

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, επικοινώνησε με τον Ζόρζε Ζεζούς προτού ανάψει το "πράσινο φως" για τη μεταγραφή του Ραφίνια από τη Φλαμένγκο.

Η μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική ευθεία... Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει πρόταση στον 35χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος ενημέρωσε τη διοίκηση της Φλαμένγκο ότι θέλει να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Στην παρούσα φάση όλα δείχνουν πως ο πολύπειρος ακραίος αμυντικός είναι θέμα χρόνου να ταξιδέψει στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ενδεχομένως και την Κυριακή (16/8) να βρίσκεται στην Ελλάδα. Ή έστω στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πάντως προτού ο Πέδρο Μαρτίνς ανάψει το "πράσινο φως" για τη μεταγραφή του Ραφίνια, φέρεται να επικοινώνησε με τον Ζόρζε Ζεζούς. Ο συμπατριώτης του τεχνικός, ο οποίος εργάζεται πλέον στη Μπενφίκα, συνεργάστηκε με τον Ραφίνια στη Φλαμένγκο και ο Μαρτίνς συγκέντρωσε όσες πληροφορίες ήθελε για να προχωρήσει η διοίκηση με την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Mauro Cezar (ESPN), ο Μαρτίνς μίλησε και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, κάτι βέβαια που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ραφίνια σε Φλαμένγκο: "Πηγαίνω στον Ολυμπιακό"
Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε ο Γκασπάρ
Ολυμπιακός: Έτσι έρχεται ο Ραφίνια
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ