ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Τράουκο και τα 3 εκατ. ευρώ της Σεντ Ετιέν

Ολυμπιακός: Ο Τράουκο και τα 3 εκατ. ευρώ της Σεντ Ετιέν
AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Η Σεντ Ετιέν ζητά 3 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Περουβιανό αριστερό μπακ, Μιγκέλ Τράουκο, ο οποίος εξετάζεται από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 θα έχει πιθανότατα βασικό αριστερό μπακ, αν ο Κώστας Τσιμίκας πουληθεί σε άλλη ομάδα. Το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο την Κυριακή (5/7) από τη Γαλλία είναι του Περουβιανού Μιγκέλ Τράουκο, ο οποίος ανήκει στη Σεντ Ετιέν μέχρι το 2022.

Οι "στεφανουά" είχαν αποκτήσει τον 28χρονο (25/8/1992) το καλοκαίρι του 2019 από τη Φλαμένγκο, αλλά ένα χρόνο μετά δεν θα ήταν αρνητικοί να τον παραχωρήσουν. Η περίπτωσή του προτάθηκε στους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι τον εξετάζουν σοβαρά.

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Σεντ Ετιέν ζητά 3 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Περουβιανού, που έχει εκπροσωπήσει 50 φορές την εθνική του ομάδα.

Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που εξετάζει τον Τράουκο. Αβαντάζ για τους πρωταθλητές, ωστόσο, είναι η συμμετοχή στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, κάτι που ιντριγκάρει τον 28χρονο. Σύμφωνα με τους Γάλλους, την περίπτωσή του εξετάζει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος του προσφέρει μάλιστα πολύ καλό ετήσιο συμβόλαιο.

Φέτος ο Τράουκο (με ύψος 1.75) έχει κάνει 24 συμμετοχές, οι 19 εκ των οποίων στο Σαμπιονά. Προτού υπογράψει στη Φλαμένγκο έπαιξε στη χώρα του για τις Coronel Bolognesi II, Virgen de Chapi Fútbol Club U20, Unión Tarapoto, Universitario και Unión Comercio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ