ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο χώρος δράσης του Τσόρι

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο "Μαδριλένος" Τσόρι Ντομίνγκες υπέγραψε συμφωνία ενός έτους με τον Ολυμπιακό για να αποτελέσει το "μάτι" του σε όλη τη Λατινική Αμερική και σε δύο ακόμη χώρες.

Το πρωί της Παρασκευής (20/9) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Τσόρι Ντομίνγκες. Όχι πια ως παίκτης, αλλά ως scout των "ερυθρόλευκων". Αυτό άλλωστε είχε διαφανεί και από την παρουσία του Αργεντινού στο ταξίδι για Κράσνονταρ.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν αρκετά στο λιμάνι, θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα, από το πόστο του... κυνηγού ταλέντων. Ο 38χρονος είναι επισήμως το τρίτο στέλεχος που ανήκει στους ερυθρόλευκους και έχει ρόλο scout.

Ο ένας είναι ασφαλώς ο Φρανσουά Μοντεστό, επικεφαλής του τμήματος scouting, ο δεύτερος ο Σίμος Χάβος και ο τρίτος της... παρέας ο Τσόρι. Εξυπακούεται ότι ο Ολυμπιακός έχει "μάτια" σε αρκετές ακόμα χώρες, αλλά επισήμως αυτή είναι πλέον η τριάδα του συγκεκριμένου τμήματος.

Σε ποιες όμως χώρες θα δραστηριοποιείται ο Τσόρι; Αρχικά να υπενθυμίσουμε ότι ο Νοτιοαμερικανός ζει στη Μαδρίτη με την οικογένειά του. Έχοντας αγωνιστεί στη Ρωσία σε Ζενίτ και Ρουμπίν Καζάν και στην Ισπανία σε Βαλένθια και Ράγιο Βαγιεκάνο, του ανατέθηκαν αρμοδιότητες για να ψάχνει παίκτες σε αυτές τις δύο χώρες.

Θα αναζητά φυσικά ποδοσφαιριστές και στην Αργεντινή, την πατρίδα του, αλλά και σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, έχοντας άκρες στις περισσότερες χώρες της. Τον Τσόρι, που έκανε μια σπουδαία τετραετία με τη φανέλα του Ολυμπιακού (126 συμμετοχές, 40 γκολ), δεδομένα θα τον βλέπουμε αρκετά συχνά στην Ελλάδα, αποτελώντας πλέον στέλεχος της ΠΑΕ.

Τα ταξίδια του, βέβαια, στην προσπάθεια ανίχνευσης ποιοτικών παικτών που θα μπορούσαν να φορέσουν τα "ερυθρόλευκα", θα είναι διαδοχικά. Και κάτι ακόμα: Η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό είναι για ένα έτος και δεν αποκλείεται ασφαλώς να ανανεωθεί όταν έρθει η στιγμή.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Τσόρι
Ολυμπιακός: Η συνταγή κι η αγωνία του Μαρτίνς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ