ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι Άγγλοι στέλνουν Παντιλίμον και Γιάκομπ

Romania's goalkeeper Costel Pantilimon, center, makes a save in front of Netherlands' Kevin Strootman, left, during the international friendly soccer match between Netherlands and Romania on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Costel Pantilimon/AP IMAGES COSTEL PANTILIMON/AP IMAGES

Οι Κόστελ Παντιλίμον και Κλαούντιο Γιάκομπ της Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με ρεπορτάζ της Nottingham Post.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για δεύτερο τερματοφύλακα και μέσο και η αγγλική σελίδα, Nottingham Post, φέρει δύο παίκτες της Φόρεστ στο στόχαστρο των ερυθρολεύκων.

Ο πρώτος είναι ο 32χρονος Ρουμάνος γκολκίπερ, Κόστελ Παντιλίμον. Μόλις πριν από λίγες ώρες οι ρεντς ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς Κοσοβάρου τερματοφύλακα, Άρο Μούριτς με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι κι ο συνωστισμός στη συγκεκριμένη θέση του δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Ο Παντιλίμον γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1987 στο Μπατσάου, έχει ύψος 2,03 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του, πριν μετακινηθεί στα τμήματα υποδομής της Πόλι Τιμισοάρα. Το 2011 τον απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι.

Το 2014 τον απέκτησε ως ελεύθερο η Σάντερλαντ και τον παραχώρησε δανεικό κατά σειρά σε Γουότφορντ, Ντεπορτίβο και Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τον απέκτησε με μεταγραφή το προηγούμενο καλοκαίρι. Την περυσινή σεζόν υπερασπίστηκε σε 44 ματς (μόλις δύο δεν έπαιξε) την εστία της ομάδας στην Championship.

Ο δεύτερος είναι ο συνομήλικός του Αργεντινός, Κλαούντιο Γιάκομπ, ο οποίος και το περυσινό καλοκαίρι παρέλασε από το μεταγραφικό ρεπορτάζ της ομάδας του Πειραιά. Ο Γιάκομπ γεννήθηκε στο Καρακανά στις 18 Ιουλίου 1987 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ράσινγκ Κλουμπ.

Το 2012 τον απέκτησε η Γουέστ Μπρομ και το 2018 μετακινήθηκε ως ελεύθερος στους ρεντς. Είχε 16 συμμετοχές στην Championship της σεζόν που τελείωσε, οι 11 εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα.

Υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι είναι πιθανό να ταξιδέψουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα για το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, την επόμενη Τρίτη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Photo credits: AP Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ