ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός:Οι έξι μνηστήρες για τον Καμαρά

Ολυμπιακός:Οι έξι μνηστήρες για τον Καμαρά
Καμαρά

Ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, από το ξεκίνημα της σεζόν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την «περιέργεια» αρκετών ομάδων του εξωτερικού. Κι έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά.

Ο Μαντί Καμαρά είναι μία από τι μεγάλες αποκαλύψεις του φετινού Ολυμπιακού. Από εκεί που - όπως είχε παραδεχθεί ο Φρανσουά Μοντέστο - ήρθε ως ρεζέρβα για τα χαφ, εξελίχθηκε σε μία από τις βασικές μονάδες των Πειραιωτών στο 1/3 της σεζόν.

Έχοντας και ένα ελκυστικό "πακέτο" (ηλικία, ποιότητα, η θέση στην οποία παίζει, απίστευτες αντοχές), ήταν απολύτως φυσιολογικό να απασχολήσει κόσμο και κοσμάκη από το εξωτερικό.

Εσχάτως στο Καραϊσκάκη βρέθηκε άνθρωπος της Ντόρτμουντ. Ο ίδιος άνθρωπος είχε βρεθεί και πριν από σχεδόν 20 μέρες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο με την Ντουντελάνζ.

Και δεν είναι μόνο η Μπορούσια Ντόρτμουντ που έχει ανοίξει φάκελο για τον άσο από την Γουινέα. Υπάρχουν κι άλλες γερμανικές ομάδες που τον πήραν χαμπάρι λίγο νωρίτερα (Στουτγκάρδη, Άιντραχτ Φρανκφούρτης).

Υπάρχει και μία αγγλική ομάδα που έχει ξεκινήσει το σκάουτινγκ λόγω της εικόνας που είχε στα παιχνίδια με την Μπέρνλι τον Αύγουστο. Ο λόγος για τη Νιούκαστλ, η οποία από τότε τον παρακολουθεί από κοντά.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και Ιταλός εκπρόσωπος. Για παράδειγμα η Μίλαν που έκανε την κλασική "κατασκοπία" του Ολυμπιακού για τα μεταξύ τους παιχνίδια, έπεσε πάνω στον... Καμαρά και θαμπώθηκε!

Οι "ροσονέρι" επίσης είναι μία από τις ομάδες που έχει αρχίσει να συλλέγει στοιχεία για τον Αφρικανό χαφ, ο οποίος χάρη και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής Γουινέας.

Τέλος, μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι η Σεντ Ετιέν δεν τον έχει βγάλει από το μυαλό της. Ακούγεται ότι και η Ρεν τον έχει βάλει στο σημάδι. Η Σεντ Ετιέν όμως τον περασμένο χειμώνα είχε πιαστεί στον ύπνο. Ή μάλλον την έπιασε στον ύπνο ο Μοντέστο που έκλεισε τον Καμαρά κάτω από τη μύτη αρκετών γαλλικών ομάδων.

Και σίγουρα δεν είναι μόνο αυτές οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που θα έχουν ανοίξει "φάκελο", γιατί πολύ απλά ο Καμαρά έχει όλα τα στοιχεία για να αποτελέσει μία επένδυση που θα μοιάζει με "λεφτά στην τράπεζα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ