ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι ευκαιρίες του Ραντζέλοβιτς

Ολυμπιακός: Οι ευκαιρίες του Ραντζέλοβιτς

Ο Μαρτίνς ενεργοποιεί τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Το παρασκήνιο με τη συμμετοχή του Σέρβου στην Τούμπα, η συμμετοχή του στο γκολ και οι σκέψεις για φανέλα βασικού και στο Λονδίνο.

Το πρωί της Τετάρτης θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο. Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, πήρε την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς σε ένα ματς που «έκαιγε». Αυτό της Τούμπας, που μπορεί να σημάνει πολλά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει και στη ρεβάνς της Πέμπτης (27/2) απέναντι στην Άρσεναλ, με τον Σέρβο να περιμένει μια ακόμη ευκαιρία.

Ο 22χρονος εξτρέμ, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του αυτογκόλ του Γιαννούλη. Κυνήγησε μια… χαμένη μπαλιά, γύρισε την μπάλα προς τη μικρή περιοχή και αυτή, αφού βρήκε στον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ κατέληξε στα δίχτυα του Πασχαλάκη. Αυτό το γκολ, έδωσε ένα τρίποντο στον Ολυμπιακό, ωστόσο έχει ενδιαφέρον μια ιστορία που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας…

ΠΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ…

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όντως στο πλάνο του είχε τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Υπολόγιζε στον Σέρβο, το είχε «χτίσει» το ματς με αυτόν ως δεξί εξτρέμ. Ουσιαστικά, ήθελε να κρατήσει πίσω τον Γιαννούλη, να… νιώθει η άμυνα του ΠΑΟΚ από την αριστερή πλευρά πως δεν μπορεί να ανέβει. Ακόμη και αν ουσιαστικά «θυσιάστηκε» και ο Ομάρ από την πλευρά του Ολυμπιακού, καθώς δεν πήρε πολλές προωθήσεις.

Το θέμα είναι πως ο Ραντζέλοβιτς ουσιαστικά, αποφασίστηκε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή να παίξει οριστικά. Κι αυτό γιατί στην πρώτη κουβέντα που έγινε στον 22χρονο εξτρέμ, δεν έδειχνε τόσο… έτοιμος. Είχε κάποιες ενοχλήσεις, δεν ένιωθε και πολύ καλά το πόδι του. Βέβαια, αμέσως το συζήτησε με τον Πέδρο Μαρτίνς και το υπόλοιπο τιμ. Δοκίμασε στο γήπεδο στην προθέρμανση και από τη στιγμή που εκεί ήταν «οκ», αποφασίστηκε να είναι οριστικά και στην εντεκάδα…

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ

Πως τα έφερε η μοίρα, όμως… Ο Μαρτίνς με ικανοποίηση είδε τον Ραντζέλοβιτς να ξεκινά και παρά κάποια λάθη που έκανε στην αρχή, να τηρεί στη συνέχεια το πλάνο, τις εντολές που είχε. Η αλήθεια είναι πως αυτό ήταν το πιο δύσκολο ματς που είχε παίξει ως βασικός στην Ελλάδα ο Σέρβος εξτρέμ. Είχε μπει αλλαγή με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά πρώτη φορά βασικός σε τέτοιο ματς, με τόσο… βάρος.

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

Ο Μαρτίνς είχε δώσει μια καλή ευκαιρία στον Ραντζέλοβιτς σε ευρωπαϊκό αγώνα. Στις 22 Οκτώβρη 2019, του εείχε δώσει φανέλα βασικού στον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο. Σε ένα ματς που είχε σταθεί καλά ο νεαρός εξτρέμ είναι η αλήθεια, αν κρίνει κανείς βέβαια και από το πως ήταν εκείνο το ματς. Με τον Ολυμπιακό πολύ πίσω από την μπάλα, αλλά τον Ραντζέλοβιτς να δημιουργεί την καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού εκεί, ενώ πήρε αρκετές προσπάθειες από τη δεξιά πλευρά.

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΒΑΣΙΚΟΥ

Ο Ραντζέλοβιτς ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ, διεκδικεί και πάλι φανέλα βασικού. Ο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα έκανε ο Μασούρας στο ματς του Καραϊσκάκη και η πραγματικότητα έδειξε πως όταν η δεξιά πλευρά έμεινε κενή, όταν πάρθηκαν τα ρίσκα, ήρθε και το γκολ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, βλέπει πως ο Ραντζέλοβιτς είναι ένας παίκτης που μπορεί να του δώσει το… απρόβλεπτο σε ένα ματς όπως αυτό με την Άρσεναλ. Γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε και πάλι από τη δεξιά πλευρά και με ειδικές εντολές…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ