ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι γράφουν για τον Σερκάν Κιριντιλί

Konyaspor's goalkeeper Serkan Kirintili, challenges for the ball with Marseille's Jorge Pires da Fonseca Rolando, during the Europa League Group I soccer match between Marseille and Konyaspor, in Marseille, southern France, Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Serkan Kirintili/AP IMAGES SERKAN KIRINTILI/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν έμπειρο γκολκίπερ ως back-up του Ζοζέ Σα και οι Τούρκοι γράφουν για πρόταση που ετοιμάζουν οι "ερυθρόλευκοι" για τον 34χρονο Σερκάν Κιριντιλί που αγωνίζεται στην Κόνιασπορ.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση ενός έμπειρου γκολκίπερ ως back-up του Ζοζέ Σα με τον Σαράνοβ της Λαμίας να είναι τις προηγούμενες μέρες η πρώτη επιλογή.

Η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε και στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να ψάχνουν τον τερματοφύλακα που θα έρθει να πλαισιώσει τον Πορτογάλο και φυσικά τους νεαρούς Σιαμπάνη και Τζολάκη.

Δημοσιεύματα από την Τουρκία φέρνουν στο στόχαστρο τον 34χρονο Τούρκο γκολκίπερ, Σερκάν Κιριντιλί, ο οποίος αγωνίζεται στην Κόνιασπορ.

Το δημοσίευμα του "beIN Sports" τονίζει πως ήδη υπάρξει επαφή μεταξύ των δυο πλευρών για να φανεί κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση αφού ο Κιριντιλί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Μένει να δούμε φυσικά αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει δόση αλήθειας.

Serkan Kirintili/AP IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ