ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παρέμβαση κατά του ΠΑΟΚ στο ΣτΕ

Ολυμπιακός: Παρέμβαση κατά του ΠΑΟΚ στο ΣτΕ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός έκανε παρέμβαση στην υπόθεση προσφυγής του ΠΑΟΚ, στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Οι "ερυθρόλευκοι" παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα προχωρούν με καταγγελίες όπου κρίνουν.

Νέο… επεισόδιο στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας και αυτή τη φορά από την πλευρά των "ερυθρολεύκων". Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έτσι, επιβεβαιώθηκε πως έκανε παρέμβαση στην υπόθεση προσφυγής του ΠΑΟΚ, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στην προσφυγή αυτή να θυμίσουμε, ο ΠΑΟΚ επικαλείται μη νόμιμη σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Βέβαια, το Συμβούλιο της Επικρατείας, είχε απορρίψει το αρχικό αίτημα για και οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν καταφέρει να μπλοκάρουν την πειθαρχική διαδικασία, που τελικά έφερε την τιμωρία για πολυϊδιοκτησία.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η προσφυγή στο ΣτΕ θα συζητηθεί τις 4 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα, είναι και η καταγγελία του Ολυμπιακού στο διαιτητικό δικαστήριο, επειδή η Σούπερ Λίγκα, δεν είχε αποβάλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λόγω της προσφυγής της στα πολιτικά δικαστήρια.

Το συμπέρασμα είναι πως από τον Ολυμπιακό, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν τίποτα… στην τύχη. Από την πρώτη στιγμή, παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις και θα προχωρούν με καταγγελίες όπου κρίνουν. Έτσι ήρθε και η παρέμβαση του Ολυμπιακού στην προσφυγή του ΠΑΟΚ στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ