ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Περιμένοντας τον Αβραάμ...

Ολυμπιακός: Περιμένοντας τον Αβραάμ...

Τα συγχαρητήρια από τον Πέδρο Μαρτίνς για το διπλό του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, ο Ερυθρός Αστέρας, τα δεδομένα και το ενδιαφέρον για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Αθήνα από το Αγρίνιο, ωστόσο το πρωί της Κυριακής το πρόγραμμα είχε προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν ακολούθησαν πιο χαλαρό ρυθμό, αλλά όλο το βάρος πλέον, εστιάζεται στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού ανέβασε ρυθμό την Κυριακή, το ίδιο αναμένεται να κάνει Δευτέρα και Τρίτη. Αν όλα πάνε καλά και δεν νιώσει την παραμικρή ενόχληση, θα πάρει φανέλα βασικού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στην αναμέτρηση που θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στους 32 του Europa League.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο θα είναι ο άλλος στόπερ, ενώ ο Μπα είναι εκτός λίστας. Εκτός πλάνων είναι ο Σισέ και έτσι αν ο Αβραάμ δεν τα καταφέρει, θα κληθεί να αγωνιστεί ο Μεριά που ήταν στον πάγκο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Αυτή τη στιγμή πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι να προλάβει.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς και μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί που βρήκε τα τρία γκολ και καθάρισε. Ο Πορτογάλος τεχνικός, το πρωί της Κυριακής, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα τους, αλλά αμέσως πήγε την κουβέντα στον Ερυθρό Αστέρα . "Κάναμε καλά κάποια πράγματα, είχαμε αποτελεσματικότητα", τους επισήμανε και έδειξε το ματς με τους Σέρβους που έχει χαρακτήρα τελικού.

ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Σε αντίθεση με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν επέστρεψε ακόμη στην Ελλάδα και στις προπονήσεις και μένει να δούμε αν έχει μια απλή διάταση ή μια νέα υποτροπή. Στην πρώτη περίπτωση και με τις ανάλογες θεραπείες που θα κάνει, θα πρέπει την Τετάρτη να είναι έστω στον πάγκο. Αυτή τη στιγμή, για φανέλα βασικού δεν τίθεται θέμα. Θα πρέπει να αλλάξει κάτι εντυπωσιακά προς το καλύτερο.

- Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Σεμέδο με αυτή που αντίκρισε στο Αγρίνιο και πιθανότατα θα δηλωθεί να απουσιάσει από το ματς με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη.

- Με πρωινή προπόνηση θα συνεχιστεί η προετοιμασία την Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα γίνει στις 19:30. Ο Μαρτίνς και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα βρεθούν στη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στο Καραϊσκάκη στις 16:30.

ΤΑ… ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΟΜΑΡ

Νέα δημοσιεύματα στο εξωτερικό θέλουν τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να είναι μεταγραφικός στόχος. Άστον Βίλα και Σέλτικ (εκ νέου) φέρονται να κοιτάζουν την περίπτωση του Νορβηγού μπακ, που αυτή τη στιγμή έχει το μυαλό του στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Με τον Ομάρ λογικά, κουβέντα θα γίνει γύρω στις 20 Δεκέμβρη, με στόχο ένα νέο συμβόλαιο. Ακόμη και αν έρθει δηλαδή πρόταση στην πορεία, ο Ολυμπιακός να είναι σε θέση ισχύος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ