ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πήγε για μαγνητική ο Λάζαρος, φόβοι για ρήξη χιαστού!

Ολυμπιακός: Πήγε για μαγνητική ο Λάζαρος, φόβοι για ρήξη χιαστού!

Πριν από το σφύριγμα της λήξης ο Λάζαρος έφυγε για το νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική. Αναμένοντας τα αποτελέσματα, όλα δείχνουν μεγάλη ζημιά στον χιαστό του αριστερού του γονάτου.

Από τη στιγμή που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στο έδαφος κι έπιασε το αριστερό του γόνατο, πριν καν προλάβει να πάει από πάνω του ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, όσοι είδαν την αντίδρασή του, πάγωσαν!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πρώτοι που έσπευσαν από πάνω του ήταν τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Κατάλαβαν ότι ο πρώην συμπαίκτης τους έπαθε μεγάλη ζημιά κι έσπευσαν να τον παρηγορήσουν... Μόλις τον είδε ο γιατρός του Ολυμπιακού οι φόβοι του Χριστοδουλόπουλου, έδειξαν να επιβεβαιώνονται.

Φάνηκε ότι έχει γίνει ζημιά στους συνδέσμους, αλλά το ακριβές μέγεθος θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες. Ο διεθνής άσος μεταφέρθηκε ήδη στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται μέχρι το πρωί.

Όλες οι ενδείξεις, ωστόσο, οδηγούν στο... κακό σενάριο για ζημιά στον χιαστό, κάτι που σημαίνει ότι ο -απαρηγόρητος- Λάζαρος θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Εκείνο που εύχονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο ίδιος είναι τουλάχιστον η ζημιά να μην είναι τόσο μεγάλη, όσο η αρχική διάγνωση του ιατρικού τιμ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ