ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Νικοπολίδης πήρε την Κ19 κι έφυγε απ' το φιλικό με τον Εθνικό

Ολυμπιακός: Ο Νικοπολίδης πήρε την Κ19 κι έφυγε απ' το φιλικό με τον Εθνικό
EUROKINISSI

Άδοξο τέλος είχε το φιλικό της Κ19 του Ολυμπιακού με την πρώτη ομάδα του Εθνικού, με κάποια υπέρ το δέον μαρκαρισματα από πλευράς κυανολεύκων να οδηγούν τον Αντώνη Νικοπολίδη να παίρνει τους ερυθρολεύκους και να αποχωρεί από το γήπεδο.

Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της πρώτης ομάδας του Εθνικού και της Κ19 του Ολυμπιακού (έγινε στο πλαστικό γήπεδο δίπλα στο ΣΕΦ) είχε το χαρακτήρα του φιλικού, αλλά μόνο τέτοιο δεν ήταν.

Και αυτό γιατί επικράτησε ένταση μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια του αγώνα ενώ οι ερυθρόλευκοι είχαν το προβάδισμα με σκορ 1-0, και μετά από εκτόξευση απειλών για αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο αυτό έγινε από πλευράς Ολυμπιακού.

Πώς όμως φτάσαμε στο πρόωρο φινάλε; Όλα άρχισαν λίγο μετά το γκολ του Ολυμπιακού, το οποίο έφερε ευφορία στους ερυθρόλευκους αλλά νεύρα στην αντίπαλη πλευρά, με τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση και να παίζουν δυναμικά.

Κάποια στιγμή ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου υπέρ του Ολυμπιακού, για σκληρό μαρκάρισμα εκτός φάσης, και κάπου εκεί το ματς πήρε φωτιά. Οι παίκτες του Εθνικού αντέδρασαν με το σφύριγμα, όπως και ο προπονητής τους Μουράτ Σεροπιάν και άρχισαν να απειλούν πως θα αποχωρήσουν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Αυτή ωστόσο η συμπεριφορά έφερε αντίδραση και στην απέναντι πλευρά, με τον προπονητή της Κ19 του Ολυμπιακού να αγανακτεί με το σκηνικό που είχε στηθεί και την όλη πολεμική ατμόσφαιρα και να αποφασίζει να "προλάβει καταστάσεις", παίρνοντας έτσι την ομάδα του και φεύγοντας από το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Βρήκε τους μπακ του τελικού, πάει για τρεις μεταγραφές
Super League Interwetten: Οι ώρες των αγώνων της πρεμιέρας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ