ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ποντένσε, Κούτρης και Μπενζιά στην πόρτα της εξόδου

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÐÓ ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÐÓ ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Ποντένσε, Κούτρης και Μπενζιά αναχωρούν για άλλες πολιτείες και ο Ολυμπιακός "ψάχνεται" για τους παίκτες που θα έρθουν.

Την ώρα που στο προσκήνιο είναι η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης-ΕΕΑ και οι εξελίξεις με την απόφαση της κυβέρνησης να περάσει τροπολογία το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός έχει και το αγωνιστικό του κομμάτι να κοιτάξει.

Οι εξελίξεις είναι σημαντικές γύρω από το ρόστερ και όλα δείχνουν πως τρεις «ερυθρόλευκοι» ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για άλλες πολιτείες.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Η μεταγραφή του Ποντένσε στην Γουλβς, την Κυριακή ήταν στον… αέρα, ωστόσο οι επόμενες ώρες ήταν καθοριστικές. Και ο Μέντες βγήκε μπροστά και οι δύο ομάδες βρήκαν τη φόρμουλα και φαίνεται πως υπάρχει η συμφωνία που το πρωί της Τετάρτης βάζει τον Ποντένσε στο αεροπλάνο. Οι Άγγλοι, τονίζουν πως τον περιμένουν για τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Την ίδια ώρα, τα ποσά που ακούγονται ποικίλουν, αλλά οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν μπουν οι υπογραφές. Πληροφορίες μας πάντως, αναφέρουν πως η συμφωνία θα κλείσει κάτω από τα 27 εκατ. ευρώ…

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΗ

Όπως θα διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24.gr στο ρεπορτάζ του Δημήτρη Σαμόλη, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τη Μαγιόρκα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, με τη μορφή του δανεισμού. Αργά το βράδυ της Τρίτης, από την Ισπανία επιβεβαιωνόταν η πληροφορία μας, ότι Τετάρτη (29/1) ο Κούτρης θα ταξιδέψει για τη Μαγιόρκα, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, οι Ισπανοί εκτιμούν πως θα μπει και οψιόν αγοράς για τον Κούτρη. Αναμενόμενο…

ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΝΤΙΖΟΝ

Στην τελική ευθεία, είναι και η μετακίνηση του Μπενζιά στη Ντιζόν. Ο γαλλικός σύλλογος έχει προσεγγίσει τον Αλγερινό μέσο και του έχει υποσχεθεί χρόνο συμμετοχής. Πίεζε εδώ και ημέρες και ο παίκτης έχει δώσει το "οκ". Στον Ολυμπιακό δεν… καίγονταν να παραμείνει και έτσι φαίνεται πως θα είναι ο τρίτος της παρέας που θα αποχωρήσει από το ρόστερ του Ολυμπιακού, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ;

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα δείξει η Τετάρτη, όσον αφορά στον Χασάν. Η τελευταία πληροφορία, λέει ότι η επιστροφή του Αιγύπτιου "χαλάει". Πολλοί, τη συνδύασαν με το θέμα της μεταγραφής του Ποντένσε που είχε "παγώσει". Με αυτή τη λογική, την Τετάρτη θα πρέπει να… ξεκλειδώσει και να γίνει. Μόνο που υπάρχει και η πληροφορία ότι οι ιατρικές του εξετάσεις δεν ήταν και οι καλύτερες. Εννοείται πως η περίπτωση του Χασάν, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και τον Γκερέρο. Μια υπόθεση που θα κριθεί μέχρι και την τελευταία ώρα των μεταγραφών, για να φανεί αν θα υπάρχει και τέταρτος που θα αποχωρήσει.

ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ…

Με τρεις παίκτες να φεύγουν από την ομάδα, θεωρείται δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα «χτυπήσει» στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» άλλωστε, εδώ και ημέρες, ασχολούνται παράλληλα… Τόσο με τους παίκτες που είναι να φύγουν, όσο και με αυτούς που θα έρθουν. Στην Αγγλία, ξαναλένε για τον Καρβάλιο από τη Νότιγχαμ. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αποκλείσει και έκπληξη…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ