ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πού κολλάει η μεταγραφή του Σεμέδο

Ολυμπιακός: Πού κολλάει η μεταγραφή του Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει και με τον Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά και με τη Βιγιαρεάλ. Tο deal φρενάρει στο 20% που διατηρεί η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τους πραγματικούς λόγους που φρενάρουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό και ανάγκασαν τους «ερυθρόλευκους» να αποσύρουν (προσωρινά ή όχι θα φανεί πολύ σύντομα) το ενδιαφέρον τους, αποκάλυψαν στον Sport24.gr καλά ενημερωμένες πηγές από την Ιβηρική.

Το update του ρεπορτάζ αναφέρει ότι η μεταγραφή δεν έχει κολλήσει ούτε στην πλευρά του παίκτη, αλλά ούτε και στη Βιγιαρεάλ! Μάλιστα, οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει για κανονική μεταγραφή κι όχι για δανεισμό με οψιόν. Ούτε η εμπλοκή έχει σχέση με τις περιπέτειες του ποδοσφαιριστή με τη δικαιοσύνη, όπως γράφθηκε στην Ισπανία (AS).

Το μπλοκάρισμα της συμφωνίας και την απόσυρση του Ολυμπιακού προκάλεσε ουσιαστικά η στάση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Επαναλαμβάνουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει επί της ουσίας όχι μόνο με τον ποδοσφαιριστή (εδώ και καιρό), αλλά και με τη Βιγιαρεάλ! Η κουβέντα, μάλιστα, που είχε μπει σε τελικό στάδιο γίνεται για απευθείας αγορά του κι όχι για δανεισμό με οψιόν.

Η διοίκηση της Βιγιαρεάλ θέλει ουσιαστικά να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του 25χρονου στόπερ λόγω των προβλημάτων που είχε με τη δικαιοσύνη και λέγεται ότι έχει ήδη επέλθει προφορική συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για μεταγραφή του. Με την ισπανική ομάδα, ωστόσο, να διατηρεί ποσοστό σε μελλοντική μεταπώληση.

Η εμπλοκή παρουσιάστηκε λόγω του 20% που διατηρεί η Σπόρτινγκ, η οποία «φρέναρε» την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο σύλλογος της Πορτογαλίας που είχε ορίσει και πέναλτι ύψους 30 εκατομμυρίων σε περίπτωση επιστροφής του στην πατρίδα για λογαριασμό άλλης ανταγωνιστικής ομάδας (σ.σ. έκοψε την όρεξη Πόρτο και Μπενφίκα), δεν συναίνεσε κυρίως λόγω της γνωστής... ιστορίας με τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Η Βιγιαρεάλ, πάντως, επιμένει για να ολοκληρωθεί το deal, όπως και η πλευρά του ποδοσφαιριστή και είναι πιθανό να υπάρξει αίσιο τέλος ακόμη και μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι εκπρόσωποι του παίκτη, επίσης, παρότι έχουν ολοκληρώσει το δικό τους σκέλος στη μεταγραφή, είναι έτοιμοι να πιέσουν προκειμένου το θέμα να ξανανοίξει και να κλείσει θετικά το συντομότερο δυνατό. Εν αναμονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Χαλάει του Σεμέδο
Δεν ανήκει στο ποδόσφαιρό μας, αυτοκαταστροφικός ο Σεμέδο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ