ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρόβα με Βαλμπουενά μέσα

Ολυμπιακός: Πρόβα με Βαλμπουενά μέσα

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δείχνει να ξεπερνά τις ενοχλήσεις και να παίρνει φανέλα βασικού στην Τούμπα για τον Ολυμπιακό. Με μια γνωστή και αγαπημένη του εντεκάδα κατεβάζει την ομάδα του ο Μαρτίνς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και μετρούν αντίστροφα, για να ξαναμπούν στη δράση. Η πρεμιέρα, τους φέρνει απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πιο δύσκολο ματς στη σειρά των playoffs. Είναι και το πρώτο μετά από τόσο διάστημα, δημιουργεί άλλα δεδομένα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως, όπως όλα δείχνουν, θα πάει στη «μάχη» της Τούμπας με τον Ματιέ Βαλμπουενά στο αρχικό σχήμα. Ο Γάλλος άσος δεν προπονήθηκε δύο ημέρες γιατί είχε ενοχλήσεις. Ωστόσο, η κατάστασή του το Σάββατο ήταν καλή και έτσι, ο Μαρτίνς στην πρόβα που έκανε, τον είχε ως βασικό.

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Όπως φαίνεται, ο Μαρτίνς στην πρεμιέρα των playoffs, θα πάει με μια γνωστή και αγαπημένη του εντεκάδα. Μια εντεκάδα σε ματς ειδικών αποστολών. Ο Ζοσέ Σα έτσι, θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση, όσο το συμβόλαιό του μάλιστα λήγει στο τέλος της σεζόν. Αριστερά, ο Κώστας Τσιμίκας που βλέπει το όνομά του μπροστά σε… χορό προτάσεων και εκατομμυρίων, αλλά καλείται να επιβεβαιώσει την εξαιρετική φέτος εικόνα. Στόπερ, ο Σεμέδο με τον Μπα. Αυτό είναι το δίδυμο που προτιμά ο Μαρτίνς. Στα χαφ, η γνωστή πια τριάδα. Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά, «δένουν» καλά. Από εκεί και πέρα, στην κορυφή θα είναι ο Ελ Αραμπί και στα άκρα, ο Ματιέ Βαλμπουενά με τον Γιώργο Μασούρα. Μια εντεκάδα χωρίς έκπληξη ουσιαστικά από τον Μαρτίνς…

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Αν κάποιος παίκτης από τους υπόλοιπους είναι πιο κοντά στην εντεκάδα, αυτός είναι ο Κώστας Φορτούνης. Τον δοκίμασε ο Μαρτίνς με τους βασικούς όσο ο Βαλμπουενά δεν μπορούσε και σίγουρα θέλει να τον έχει σε ετοιμότητα, αν προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα με τον Γάλλο. Μιλώντας με ιατρικό τιμ και Μαρτίνς, ο Ματιέ δηλώνει «οκ» και δεν θέλει να το χάσει αυτό το ματς. Λογικό. Ήταν μέσα στα μεγάλα ραντεβού του Ολυμπιακού, θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα και στην αναμέτρηση της Τούμπας. Από την άλλη, ο Φορτούνης νιώθει καλύτερα και θα είναι μια λύση στη διαχείριση που καλείται να κάνει ο Μαρτίνς.

ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ

Στις 23 Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός είχε περάσει από την Τούμπα με το αυτογκόλ του Γιαννούλη. Νίκη 1-0 που βοήθησε την ομάδα να αποσπαστεί στη βαθμολογία, ένα διπλό που την έφερε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, με την απόφαση για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης να ακολουθεί. Σε σύγκριση με εκείνο το ματς και την εντεκάδα που αναμένεται να δούμε αυτή τη φορά, υπάρχει μια αλλαγή. Είχε αγωνιστεί ο Ραντζέλοβιτς, αντί του Μασούρα. Ο Σέρβος μάλιστα, ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση που έκανε το γύρισμα και ο Γιαννούλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στο 49’.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ο κορονοϊός άλλαξε και το ποδόσφαιρο. Και φυσικά, και για τον Ολυμπιακό υπάρχει η ανάλογη προετοιμασία. Παίκτες και μέλη της αποστολής, ταξίδεψαν φορώντας τις μάσκες με το σήμα μάλιστα της ομάδας. Υπάρχουν και άλλες συστάσεις σε όλους και τίποτα δεν θα μοιάζει με το παρελθόν. Στη Θεσσαλονίκη για παράδειγμα, πολλές φορές στο ξενοδοχείο πήγαιναν παιδιά από τη σχολή των «ερυθρολεύκων», δεν θα υπάρχουν επισκέψεις από γνωστούς, άλλα δεδομένα στα οποία καλούνται όλοι να προσαρμοστούν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη με μάσκες
Μπουχαλάκης: "Να κάνουμε τα απλά στην Τούμπα, θα έρθει κούραση"
Βαλμπουενά: "Όλα για το νταμπλ και τη συνέχεια στην Ευρώπη"
Μαρτίνς: "Θα χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση"
Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ