ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρώτη φορά στην εθνική Σενεγάλης ο Μπα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσεϊνού Μπα εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό με κλήση για πρώτη φορά στην εθνική Σενεγάλης. Μαζί του και ο Παπέ Σισέ. Ο Σάντος κάλεσε στην εθνική Πορτογαλίας τους Σα και Σεμέδο.

Πολύ σημαντική στιγμή για τον Ουσεϊνού Μπα. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός κλήθηκε στην εθνική Σενεγάλης για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μέσα σε έξι μήνες ο Αφρικανός κατόρθωσε να κερδίσει θέση βασικού στον Ολυμπιακό, να παίξει στο Europa League και να έρθει η κλήση στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Ο Αλιού Σισέ κάλεσε τόσο αυτόν όσο και τον Παπέ Σισέ για τους δύο αγώνες με τη Γουϊνέα Μπισάου στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που θα γίνουν σε 28/3 και 31/3. Η Σενεγάλη είναι στον ίδιο όμιλο με Κονγκό και Σουαζιλάνδη και ύστερα από δύο ματς μετρά δύο νίκες.

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε κι αυτός δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Ζοζέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο θα βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας, που θα δώσει φιλικά με Βέλγιο (27/3) και Κροατία (30/3) στη Ντόχα.

* Προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής (8/3). Μπρούνο, Καφού, Αλέν και Σουντάνι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Μια πεντάδα στο όριο καρτών με Γουλβς
Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις για δύο εβδομάδες
Ρέτσος: "Εύχομαι να ξαναζήσω την εμπειρία να είμαι αρχηγός στον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ