ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ψηλά στη λίστα της Φιορεντίνα ο Καμαρά, 20 εκατ. ζητούν οι ερυθρόλευκοι

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Φιορεντίνα ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά. Στον Ολυμπιακό ζητούν 20 εκατ. ευρώ για την πώληση του χαφ από τη Γουϊνέα, που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το νταμπλ, προχωράει τις μεταγραφικές υποθέσεις, ενώ κι οι πωλήσεις παραμένουν στο προσκήνιο. Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησαν οι ερυθρόλευκοι σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει ως αποτέλεσμα αρκετά ευρωπαϊκοί σύλλογοι να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά.

Άλλωστε, ήδη ο Κώστας Τσιμίκας πήρε μεταγραφή για τη Λίβερπουλ, ο Γκιλιέρμε αποχώρησε με προορισμό το Κατάρ και την Αλ Σαντ του Τσάβι, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται κι οι συζητήσεις με την Μπενφίκα για την πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ωστόσο, οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές δεν είναι οι μοναδικοί που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Φιορεντίνα συνεχίζει να έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα ήταν έκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν, μετρώντας επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησής του αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Συγκεκριμένα, οι απαιτήσεις των Πειραιωτών για τον 23χρονο χαφ αγγίζουν αυτή την στιγμή τα 20.000.000 ευρώ. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το deal να κλείσει σε ένα ποσό κοντά στα χρήματα που έδωσε η Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ