ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σε διαπραγματεύσεις με την Παρτιζάν για Μάρκοβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρτιζάν για να της δώσει δανεικό τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, τον οποίο είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός απέκτησε από την Παρτιζάν τον κεντρικό αμυντικό Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος πραγματοποίησε δύο συμμετοχές με τους "ερυθρόλευκους" στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ΑΕΛ.

Με τους "βυσσινί" ο 20χρονος στόπερ έκανε οκτώ συμμετοχές στη Super League, αλλά ο δανεισμός του διεκόπη. Τώρα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρτιζάν για να τον παραχωρήσει εκεί ως δανεικό, στην ομάδα από την οποία τον απέκτησε.

Η ΑΕΛ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ, προς πληροφόρηση των δημοσιογράφων, σας κάνουμε γνωστό ότι κατόπιν αιτήματος μας, πριν από ένα μήνα, ζητήσαμε από την Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως διακοπεί πρόωρα και ένα χρόνο πριν λήξει ο δανεισμός του, η συνεργασία μας με τον νεαρό διεθνή Σέρβο ποδοσφαιριστή Markovic Svetozar.

Η αιτία που ζητήσαμε την διακοπή του δανεισμού, ήταν ότι αφενός λόγω τραυματισμού δεν θα είχαμε τον εξαίρετο αυτό ποδοσφαιριστή για διάστημα δύο μηνών και αφετέρου διότι θέλουμε να προωθήσουμε στην θέση του στόπερ τον νεαρό επίσης ποδοσφαιριστή μας Χάρη Ηλιάδη, ο οποίος έχει τετραετές συμβόλαιο μαζί μας και έδειξε αμέσως μετά την απόκτηση του τον Ιανουάριο του 2020, ότι μπορεί πολύ σύντομα να γίνει βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας μας, αφού και γρήγορος είναι και καλή τεχνική έχει, αλλά το κυριότερο είναι ότι βασίζει την εξέλιξη του, αλλά και την ποδοσφαιρική του επιβίωση μόνο στην ΑΕΛ, κάτι που είναι αδύνατο να συμβεί με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν πάντοτε το μυαλό τους την ομάδα στην οποία ανήκουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Δανεικός για ένα χρόνο στη Ρίζεσπορ ο Μεριά
Μαρινάκης για Τοροσίδη: "Ανοίγει ένα λαμπρό κεφάλαιο δίπλα στην ομάδα μας"
Τα 7 πρόσωπα μιας κόκκινης κούπας
Ολυμπιακός: Ο Τοροσίδης νέος Σάββας Θεοδωρίδης στους ερυθρολεύκους
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ