ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο Ραφίνια και Τράουκο

Bayern's Rafinha  during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Augsburg in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Saturday, Sep. 12, 2015. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Bayern's Rafinha during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Augsburg in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Saturday, Sep. 12, 2015. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Στον Ολυμπιακό έχουν στην πρώτη γραμμή για την ενίσχυση των άκρων της άμυνας τους Ραφίνια και Τράουκο, αλλά όλα είναι ανοιχτά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι σε πλήρη συνεννόηση για όλα με τα στελέχη της ΠΑΕ.

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην άμεση εφαρμογή του προγραμματισμού της ομάδας για τη νέα σεζόν είναι στον Ολυμπιακό. Και οι αποφάσεις πάνω σε αυτό το πλαίσιο έχουν παρθεί μετά τις εξελίξεις με τους δύο μπακ.

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο τι θα συμβεί με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Κώστα Τσιμίκα. Η ανανέωση συμβολαίου του Νορβηγού όσο περνούσε ο χρόνος απομακρυνόταν ως σενάριο, ενώ η Λίβερπουλ "χτύπησε" την κατάλληλη στιγμή με τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού.

Στον Ολυμπιακό, προφανώς και δεν θέλουν να περάσει πολύτιμος χρόνος. Άλλωστε πάνω σε αυτό το πλαίσιο, "έχτιζαν" εδώ και καιρό, θέλοντας να έχουν καλές εναλλακτικές λύσεις. Με κάθε πλευρά, βέβαια, να διαφέρει. Βλέπετε στην αριστερή πλευρά, ο Τράουκο δείχνει να έχει το προβάδισμα, την ώρα που στην ομάδα ανήκει και ο Λεονάρντο Κούτρης που επιστρέφει μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Ο ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΣ ΡΑΦΙΝΙΑ

Από τη δεξιά πλευρά, έχουν παίξει διάφορα ονόματα. Του -Βραζιλιάνου με γερμανικό διαβατήριο- Ραφίνια σίγουρα είναι μια εξαιρετική περίπτωση, ενός ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία. Δεν είναι, όμως, ο μοναδικός που βλέπουν οι "ερυθρόλευκοι", για να καλύψουν το κενό του Ομάρ. Ο Ραφίνια στα 34 χρόνια του μετά από τεράστια καριέρα στη Μπάγερν Μονάχου αγωνίζεται πλέον στην πατρίδα του με τη φανέλα της Φλαμένγκο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΡΤΙΝΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ο Μαρτίνς είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ενημερώνεται πλήρως για τις επαφές που υπάρχουν. Η μετάβαση στην επόμενη σεζόν, άλλωστε, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Δεν υπάρχει μεγάλο κενό και έτσι η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να είναι απόλυτα σίγουρη για τις επιλογές της.

Πάνω σε αυτό τον άξονα, προχωρά στις επαφές της για να κλείσει τις επόμενες ημέρες τους δύο αμυντικούς που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά που άφησαν ο Τσιμίκας από αριστερά και ο Ομάρ από δεξιά.

Ήδη τα στελέχη των Πειραιωτών δουλεύουν γι’ αυτές τις δύο κινήσεις και όχι μόνο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και ο στόχος δεν αλλάζει. Στόχος είναι ο Ολυμπιακός εντός των συνόρων να παραμείνει πρώτος και στο εξωτερικό με το "καλημέρα" της σεζόν 2020-21 να διεκδικήσει εκ νέου την είσοδό του στους ομίλους του Champions League. Κάτι που κατάφερε πέρσι αφήνοντας διαδοχικά εκτός Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ.

Photo Credits: AP Photo/Kerstin Joensson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ευρωπαϊκή σύγκριση Τσιμίκα - Ρόμπερτσον βγάζει νικητή τον Έλληνα
Στις 29 Αυγούστου το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για Λίβερπουλ και Τσιμίκα
Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός του Τράουκο δείχνει μεταγραφή
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ