ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έτσι έγινε το sold out με Τότεναμ

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

"Καπνός" έγιναν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. Τα "μαγικά χαρτάκια" εξαντλήθηκαν, ενώ περισσότεροι από 30.000 μοναδικοί χρήστες μπήκαν στη σελίδα της ομάδας για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο.

Καρφίτσα δεν θα πέφτει στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Τετάρτη (18/9, 19.55). Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τότεναμ και μέσα σε λίγες ώρες από τη διάθεση των εισιτηρίων, αυτά εξαντλήθηκαν! Η διάθεσή τους ξεκίνησε στις 10:00 και στις 10:20 "έπεσε" το σύστημα, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Η διάθεση ξεκίνησε εκ νέου στις 15:00 και περισσότεροι από 30.000 μοναδικοί χρήστες μπήκαν στη σελίδα της ομάδας για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε ήδη διαθέσει 21.000 εισιτήρια διαρκείας.

Από τη στιγμή που η ΠΑΕ πρέπει να παρέχει εισιτήρια για τις ανάγκες των χορηγών και της UEFA (περίπου 3.000),1.800 εισιτήρια δίνονται στους φιλοξενούμενους οπαδούς (δικαιούνται το 5%), ενώ 400-500 θέσεις μένουν κενές (νεκρές ζώνες), όπως αντιλαμβάνεστε αυτά που τέθηκαν προς πώληση μέσω ίντερνετ δεν ήταν πολλά (περίπου 5.700). Έτσι, μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν "καπνός".

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Λονδίνου είναι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και η ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι "καυτή" από 32.000 οπαδούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πίσω από τις λέξεις του Πέδρο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Ξόδεψε για παίκτες περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ
Μαρτίνς: "Όταν δεν είμαι ευτυχισμένος, φεύγω"
Μαρτίνς: "Προτιμώ το πρωτάθλημα από την πρόκριση από τους ομίλους"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ