ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα ραντάρ ο νεαρός επιθετικός, Βαγγέλης Παυλίδης

Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα ραντάρ ο νεαρός επιθετικός, Βαγγέλης Παυλίδης

Την περίπτωση του νεαρού επιθετικού της Βίλεμ, Βαγγέλη Παυλίδη, καλοβλέπει ο Ολυμπιακός. Ο 20χρονος ανήκει στη Μπόχουμ και φέρεται να είναι προχωρημένη η περίπτωσή του.

Την περίπτωση του νεαρού επιθετικού της Βίλεμ, Βαγγέλη Παυλίδη φέρεται να καλοβλέπει ο Ολυμπιακός με στόχο της ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής για την επόμενη σεζόν.

Ο 20χρονος επιθετικός έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στη Βίλεμ, όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μπόχουμ. Σε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (12) και Κύπελλο (2) στην Ολλανδία, μετράει 4 γκολ και 5 ασίστ και φαίνεται πως δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τους "μεγάλους" της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τη “Sportday” ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωσή και μάλιστα οι Πειραιώτες εμφανίζονται να έχουν προχωρήσει την υπόθεσή του.

Ο Παυλίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 21 Νοεμβρίου 1998, αλλά μόλις σε ηλικία 16 ετών έφυγε από την Ελλάδα να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπόχουμ, περνώντας από όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της γερμανικής ομάδας (Κ17, Κ19).

Μάλιστα, μεσολάβησε κι ένας δανεισμός του στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ την περυσινή σεζόν. Στο δεύτερο μισό της τρέχουσας παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα του Τίλμπουργκ, έχοντας ξεχωρίσει μαζί με τον 20χρονο φορ, Μάριο Βρουσάι, ο οποίος αγωνίζεται στην ολλανδική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τους ερυθρόλευκους.

Το συμβόλαιο του Βαγγέλη Παυλίδη με την Μπόχουμ εκπνέει το 2020, ενώ η Βίλεμ έχει οψιόν αγοράς του μετά το πέρας του δανεισμού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ