ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Ολλανδία για να περάσει ιατρικά στη Βίλεμ ο Βρουσάι

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριος Βρουσάι υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στην Ολλανδία για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει δανεικός για 1,5 χρόνο στη Βίλεμ. Οι ρήτρες της συμφωνίας.

Τα χνάρια του Κωνσταντίνου Τσιμίκα θα ακολουθήσει ο Μάριος Βρουσάι. Ο 20χρονος εξτρέμ, αφού υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό (το συμβόλαιο του εξέπνεε στις 30/06/2019), έφυγε με προορισμό την Ολλανδία, προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στη Βίλεμ.

Ο Βρουσάι βρίσκεται στην "χώρα της τουλίπας" και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα αγωνίζεται στην Eredivisie για τον επόμενο 1,5 χρόνο, καθώς αυτό προβλέπει η συμφωνία της Βίλεμ με τον Ολυμπιακό.

Η ολλανδική ομάδα μάλιστα διατηρεί οψιόν αγοράς του παίκτη, αλλά με μια σημαντική λεπτομέρεια: ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει ρήτρα επαναγοράς (buy back price), κάτι που σημαίνει πως μετά το πέρας του δανεισμού του και εφόσον η Βίλεμ αποφασίσει να καταβάλλει τη ρήτρα και να τον αγοράσει, οι ερυθρόλευκοι θα μπορούν να πάρουν πίσω τον 20χρονο εξτρέμ, πληρώνοντας ένα προσυμφωνηθέν ποσό στους Ολλανδούς.

Σε επίπεδο πρώτης ομάδας, ο Μάριος Βρουσάι πραγματοποίησε 12 συμμετοχές (552') με απολογισμό δύο γκολ και μια ασίστ στον Ολυμπιακό, είναι 10 φορές διεθνής με την U19 της Ελλάδας και μια ακόμη με την U21.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάνος
Ολυμπιακός: Καμία "ενόχληση" για Χασάν και Μεριά
Ολυμπιακός: Διώχνει "Φέτφα" ο Ζιλ Ντίας
Ντοναρούμα, Καντουρί και η... φαμίλια Ραϊόλα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ