ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο "Γ. Καραϊσκάκης" η προπόνηση, κανένα πρόβλημα για Μαρτίνς

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Μπασακσεχίρ, με την προπόνηση να πραγματοποιείται στο "Γ. Καραϊσκάκης". Κανένα απροοπτο για τον Πέδρο Μαρτίνς. Χειρούργησε παίκτη της Νότιγχαμ ο Χρήστος Θέος.

Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πραγματοποιήθηκε η σημερινή (11/8) προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με τη Μπασακσεχίρ (13/8, 21:30) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Κανένα απρόοπτο δεν προέκυψε, επομένως ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει κανονικά σε όσους ποδοσφαιριστές είχε και στο νικηφόρο ματς στην Τουρκία.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (12/8) με την προπόνηση που θα γίνει στου Ρέντη στις 18:00 και μάλιστα θα είναι ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Τη Δευτέρα (12/8) στις 16:30 στο Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στο πλάι του τον σκόρερ του πρώτου ματς, τον Γιώργο Μασούρα. Στις 20:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου της Μπασακσεχίρ και στις 20:30 η προπόνηση της τούρκικης ομάδας (Ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ Ο ΘΕΟΣ

Εξάλλου, ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος χειρούργησε (συνδεσμoπλαστική πρόσθιου χιαστού συνδέσμου δεξιού γόνατος) τον Tendayi Darikwa της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην Ελλάδα και τα ιατρικά τιμ της αγγλικής ομάδας και του Ολυμπιακού θα δρομολογήσουν από κοινού τη μετεγχειρητική πορεία του.

Ολυμπιακός: Στο "Γ. Καραϊσκάκης" η προπόνηση, κανένα πρόβλημα για Μαρτίνς

*Στη φώτο ο γιατρός του Ολυμπιακού, κ. Θέος, ο ποδοσφαιριστής και ο Γιάννης Βασδέκης, σύνοδος από τη Νότιγχαμ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ