ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Λεβερκούζεν ο Σισέ

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπ Αμπού Σισέ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού κι αυτό της Λεβερκούζεν είναι αρκετά έντονο τις τελευταίες ημέρες.

Η σεζόν τελείωσε για τον Ολυμπιακό, αλλά κάποιοι ερυθρόλευκοι παραμένουν στη βιτρίνα της ενδεχόμενης πώλησής του καθώς έχουν καταφέρει εδώ και καιρό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικό.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε στις 13 Μαΐου ότι οι Λεονάρντο Κούτρης, Μαντί Καμαρά και Παπ Αμπού Σισέ είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που μετακόμισαν τα τελευταία δύο χρόνια στον Πειραιά, απογείωσαν την αξία τους με την ερυθρόλευκη φανέλα και είναι έτοιμοι να ανοίξουν φτερά με αντάλλαγμα που δεν θα μπορούσαν ούτε να φανταστούν όταν άνοιξε μπροστά τους για πρώτη φορά η πύλη των εγκαταστάσεων του Ρέντη.

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες για τον τρίτο. Ο 23χρονος Σενεγαλέζος διεθνής κεντρικός αμυντικός απασχολεί έντονα τη Λεβερκούζεν τις τελευταίες ημέρες. Άλλωστε, οι "ασπιρίνες" το Σάββατο κατά την τελευταία (34η) αγωνιστική της Bundesliga εξασφάλισαν την είσοδό τους στην τετράδα και το απευθείας εισιτήριο στους ομίλους Champions League της επόμενης σεζόν.

Η Λεβερκούζεν έχει αποκτήσει και στο παρελθόν παίκτη από τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι του 2017 ο 20χρονος Έλληνας αμυντικός, Παναγιώτης Ρέτσος, μετακινήθηκε από τους ερυθρόλευκους στη γερμανική ομάδα αντί 22.000.000 ευρώ! Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι επίπεδο θα κυμανθεί ενδεχόμενη πρόταση για τον Αφρικανό.

Τη σεζόν 2017-2018 ο Παπ Αμπού Σισέ έκανε 21 συμμετοχές και σημείωσε τέσσερα γκολ. Τη σεζόν που μόλις τελείωσε ο 24χρονος έχει ήδη παίξει σε 29 ματς (19 συμμετοχές στη Super League, 2 στο Κύπελλο και 8 στην Ευρώπη) και πραγματοποίησε μια ακόμη σεζόν με καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, που δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ