ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ζαϊντού

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ζαϊντού

Σύμφωνα με τη Record ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να κλέψει τον Ζαϊντού από την Πόρτο. Δείτε ποια είναι τα δεδομένα για τον 23χρονο Νιγηριανό που πράγματι εξετάζεται για το αριστερό αμυντικό άκρο.

O 23χρονος Νιγηριανός αριστερός μπακ της Σάντα Κλάρα, Ζαϊντού, δεδομένα είναι ένας από τους παίκτες που κοιτάζει ο Ολυμπιακός για την αριστερή πτέρυγα.

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν ενίσχυση σε αυτή τη θέση καθώς μπορεί μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ να επέστεψε ο Χοσέ Χολέμπας, αλλά στα γραφεία της ομάδας του Πειραιά έφτασε πρόταση από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και για τον Λεονάρντο Κούτρη.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Sport24.gr, οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τη γερμανική ομάδα βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Η πορτογαλική εφημερίδα, Record, με δημοσίευμά της φέρνει τον Αφρικανό - αποκάλυψη της Primeira Liga (1 γκολ σε 24 συμμετοχές) της περυσινής σεζόν - κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

"Ο Ολυμπιακός κοντά στο να κλέψει τον Ζαϊντού από την Πόρτο" είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος και μέσα αναφέρεται ότι οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυναμικά στη διεκδικησή του.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι η πρώτη πρόταση της Πόρτο ύψους 3.500.000 ευρώ απορρίφθηκε από τη Σάντα Κλάρα.

Μάλιστα ενώ όλοι θεωρούσαν ότι ανεβάζοντας την προσφορά τους οι δράκοι θα έκαναν δικό τους τον Νιγηριανό - στη χώρα της Ιβηρικής οι ενδείξεις μέχρι πρότινος συνέκλιναν στο θα υπέγραφε αργά ή γρήγορα στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας - ζήτησαν από τη Σάντα Κλάρα να περιμένει (πιθανώς γιατί μπορεί να κοίταζαν κι άλλους υποψήφιους στόχους).

Δεν είναι βέβαιο εάν ο Ολυμπιακός θα ήταν διατεθειμένος να ξεπεράσει αυτό το ποσό γι' αυτόν τον παίκτη.

Ο Ζαϊντού (1.82) γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας, Λάγος, και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζιλ Βισέντε. Πήγε για δύο χρόνια δανεικός στη Μιραντέλα, η οποία τον απέκτησε με μεταγραφή.

Η Σάντα Κλάρα τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2019 και μετά την εξαιρετικές του εμφανίσεις είναι έτοιμη να τον πουλήσει. Ατζέντης του είναι ο πανίσχυρος Πορτογάλος, Ζόρζε Μέντες.

Photo credits: AP Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ